Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по
Коментари Харесай

Пламен Марков: Становището на Ганчев е това, което той каза... Всичко в ЦСКА се плаща, клубът се развива

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков приказва пред медиите по време на конференцията, на която беше оповестено новото партньорство с букмейкъра WINBET.

Ето какво сподели той:

" ЦСКА е финансово гарантиран. Ние ще разчитаме на новия общоприет спонсор, с цел да може този бюджет да става все по-стабилен и да удовлетворява вижданията на спортно-техническото управление, да няма проблеми с естественото действие на клуба. Няма организации и клубове, които се биха лишили от сходна помощ.

До този миг господин Ганчев не ме е упълномощавал да приказвам от негово име. Не мога изрично да кажа дали остава. На този стадий е мнението, което той сподели, а до по кое време ще продължи като период не мога да се наемам.

Ние като клуб се надяваме, че господата Ганчев и Инджов ще останат в управлението и ще продължат финансирането на клуба. Всичко до този миг се е изплащало в период, както заплатите, по този начин и наградите. До този миг клубът се развива по доста добър метод. Това е нашето предпочитание и цел за в бъдеще. Надявам се по този начин и да продължим ".
 WINBET единствено спонсор на ЦСКА, няма да има акции Обновена
WINBET единствено спонсор на ЦСКА, няма да има акции

Двете страни афишират взаимен контракт за 5 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР