Джейхан Хюсеинов е сред новите попълнения на ПП Републиканци за

...
Джейхан Хюсеинов е сред новите попълнения на ПП Републиканци за
Коментари Харесай

Джейхан Хюсеинов: Не оставяйте някой друг да решава вместо вас

Джейхан Хюсеинов е измежду новите попълнения на Политическа партия " Републиканци за България ", които се включиха в конкуренцията за 46-то Народно заседание. Водач е на листата на партията за 18 МИР Разград.

- Г-н Хюсеинов, разкажете ни за себе си?

- Джейхан Хюсеинов: Казвам се Джейхан Хюсеинов, на 37 години. Роден и израснал съм в Разград. По обучение съм инженер по Биотехнологии. В момента работя в частния бранш.

- Какво ви накара да се насочите към политиката?

- Джейхан Хюсеинов: Като всеки младеж с терзание следя протичащото се в България. Как нищо в страната и в частност в Разградска област не се случва както би трябвало. Как приятелите ми един по един емигрират, по какъв начин възрастните ми родственици изнемогват стопански и от ден дневно става все по-зле. В един миг взех решение, че в случай че желая нещо да се промени би трябвало да сложа ръката си под камъка и да стартира да се боря за по-добър живот и по-добра България.

- Защо избрахте Политическа партия " Републиканци за България "?

- Джейхан Хюсеинов : Мои другари привлякоха интереса ми със своите разкази и мнения, а още след първата ми среща с господин Цветанов, бях сигурен, че моето място е в Републиканци за България. Цветан Цветанов е доста земен човек, който не се тормози и суети да излезе измежду хората и да поддържа връзка с всеки. Освен това през годините е един от дребното потвърдили се политици посредством работата си. Не залага на кавги, а предлага политически решения, освен той, а и специалистите в партията. Който се е срещнал с политическата стратегия на Републиканци за България, ще ме разбере защо приказвам, а в случай че има такива, който не са го създали, към момента не е късно.

Партията ме притегли и с това, че е дясно насочена, с взор на Запад. Една партия, в която всеки заслужен човек с високи морални полезности може да откри своето място без значение от обществено състояние, етнос и вяра! Дава се доста независимост за развиване на младите и им се гласоподава доверие. Това беше задоволително, за мен с цел да взема своето решение.

- Какви са ви упованията от идните предварителни парламентарни избори?

- Джейхан Хюсеинов: Очаквам машинното гласоподаване да помогне на хората да гласоподават по-спокойно за партията и претендента, за който желаят без боязън и терзание. И по този начин да имаме по-реална представителност в Народното събрание. Там да са партиите и претендентите, които хората желаят а не, които им се постановат след редица операции, на които станахме очевидци при предходния избор и това не докара нито до смяна, нито до сформиране на държавно управление.

- Как ще наградите да гласоподават за вас и за Републиканци за България, на идните избори на 11 юли?

- Джейхан Хюсеинов: Обръщам се към младите! Гласувайте! Не оставяйте някой различен да взема решение вместо вас! Вашият глас е значим тъкмо толкоз, колкото и на всеки различен! Гласувайте за Републиканци за България, с бюлетина 21, с цел да живеем в страна с правила.

 Снимка: Републиканци за България

Агитационен материал на Политическа партия Републиканци за България

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР