Симитли. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен

...
Симитли. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков посети Индустриалната зона в Симитли

Симитли. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков и претендентът за депутат Стефан Апостолов посетиха Индустриалната зона в Симитли. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Благоевград. Заедно с тях бяха претендентът за депутат от Благоевград Елена Ташкова, кметът на Симитли Апостол Апостолов, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и регионалният секретар на партията Даниела Савеклиева.

По време на обиколката те се срещнаха с другите производства, ситуирани на територията на зоната, в която са основани 11 педприятия и са разкрити над 500 работни места.

Росен Желязков разгласи, че след старта на втората индустриална зона в Симитли през март към този момент има подадени документи от 6 компании за закупуване на терени.

„ Изграждане на стопански зони в страната е приоритет за ГЕРБ, тъй като това значи засилен интерес от вложителите и метод за повишение стандарта на живот. Все неща, които в Симитли към този момент се усещат ”, разяснява водъчат на листата.

подред Стефан Апостолов във втората икономическа зона има опция да се разкрият близо 2000 работни места. Според него стратегическото разположение на зоната ще даде подтик на стопанската система освен на община Симитли, само че и на цялата област.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР