Преди седмица ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ,

...
Преди седмица ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ,
Коментари Харесай

Българските патриоти: Нападението на демократите над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма!

Преди седмица ние, " БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ ", направихме един, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с нападателната замяна на обичайните полезности и същинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в обществените мрежи.

Случи се по този начин, че певицата Милена Славова - рок икона и знак на генерации рокаджии , попада на него и евентуално не го доглежда до края, тъй като незабавно го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го показа. Първо, тъй като е наш, т.е. политически. Нямаше да го показа и с цел да си спести това, което последва - обиди, закани, насмешки, гонене и докладване от розовата фашистка Facebook полиция, на чиято сила и отдаденост може да завиди всяка загадка работа по света .

По нея бяха изстреляни хиляди грозни думи. Беше обиждана за възрастта си, външния си тип и бяха направени грозни подмятания, свързани с психологичното ѝ здраве и хормоналния ѝ баланс. Милена обаче - прочее майка и съзнателен български жител - бе нападната от свои . От тези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха трансформирали в знаме на протест, гражданска война, отстояване на права и неотстъпчивост. Онези, които се оплакват от заран до вечер, че нямат право на мнение. На изложение. На всичко.

" Умните ", " красивите " и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и международната сцена като реализатор, служейки си с най-грозни прилагателни. Това са същите тези, които не стопират да повтарят, че не външността е значима, а по какъв начин се чувстваш от вътрешната страна.

Милена обаче не се появи да парадира, облечена като какаду с пера и пайети във всички вероятни отвърстия, с цел да манифестира половата си ориентировка. Тя в действителност направи това, поради което Вие опищявате София, ефира и света - упражни своето право на изложение. И отбрани полезностите, в които има вяра. Ценностите, с помощта на които, апропо, всеки един от Вас се е появил на тоя свят.

Милена и ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, мислим еднообразно. Съвпадение, което Ви вбесява.

Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е друго от Вашето. Не бяхте ли Вие " толерантните "?

Това е " просто обич ", нали? Милена обича детето си.

А Вие, не толкоз уважаеми, какво обичате?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР