За един месец управление на служебното правителство на кандидат-президента Радев,

...
За един месец управление на служебното правителство на кандидат-президента Радев,
Коментари Харесай

Борисов пред ЕНП: Служебният кабинет провали ваксинацията и икономиката

За един месец ръководство на служебното държавно управление на кандидат-президента Радев, е налице неуспех във имунизациите, прекъсване на витално значими за стопанската система инфраструктурни планове и блокиране на Плана за възобновяване и развиване за България.Това сподели водачът на ГЕРБ  Бойко Борисов във видео диалог с ръководителя на Групата на Европейската национална партия /ЕНП/ в Европейския парламент Манфред Вебер. 

" Благодарение и на Вашата поддръжка, получихме изключително 2 700 000 ваксини, с цел да имунизираме българския народ и да тръгнем бързо напред. Сега огромна част от тези ваксини седят по фризерите и не се употребяват. А срокът им на валидност тече. Това е колосален неуспех освен за България, само че и за европейската взаимност. Защото се оказва, че сте ни помогнали на вятъра ", е показал Борисов.

Той е бил безапелационен, че служебният кабинет се държи като жълт уебсайт за сензационни, само че погрешни вести. " България е в безпорядък, тъй като още веднъж ръководят старите комунисти. Всеки ден се хвърля нещо в медиите, като задачата не е да се потвърждава, а да се споделя. Обвиниха ни в подслушване. Обвинения от най-високо равнище - от президент и вътрешен министър. Не са дали нито едно доказателство. Следващият парламент щял да проверява. Това е прям безсрамен бойкот ",е коментирал Борисов. 

От своя страна Манфред Вебер е изразил безапелационната си поддръжка към ГЕРБ и е подчертал, че ще наблюдават под лупа парламентарния избор в България на 11 юли.

Във вторник Борисов организира среща с Мисията за наблюдение на предварителните парламентарни избори в България на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ), по време на която също се оплака от служебното държавно управление. 

От ГЕРБ  предизвестиха, че през последния месец от служебното държавно управление, назначено от кандидата за президент Румен Радев, са абдикирали от своя главен и конституционно заложен ангажимент за организацията на изборите. " Държат се като предизборен щаб на президента Радев и намерено заемат страна в течащата кампания. Всеки ден пускат нови и нови внушения и имитации, насочени единствено към ГЕРБ ", оплака се Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР