Те поддържат баланса на чревната микрофлора и подсилват имунитета ни.

...
Те поддържат баланса на чревната микрофлора и подсилват имунитета ни.
Коментари Харесай

Пробиотиците – ключът към интимното здраве на жената

Те поддържат салдото на чревната микрофлора и укрепват имунитета ни. През последните години обаче се откри и основната им роля за интимното здраве на дамите. Малко прочут факт е, че храносмилателната и пикочо-половата система при нежния пол се населяват от едни и същи микроорганизми. Нарушаването на микрофлората на едната води до отрицателни последици и върху другата.

Тяхно величество Лактобацилите!



Лактобацилите съставляват 90% от вагиналната микрофлора. Те основават киселинна среда, която благоприятства растежа им и отблъсква патогените. Балансът ѝ обаче елементарно може да бъде нарушен, изключително през летния сезон. Хлорът в басейните унищожава положителните бактерии. Високите температури и морската вода пък подтикват растежа на болестотворните и се получава зараза. Започват недоволства като парене, сърбеж, зачервяване, а гинеколозите предписват антибиотици. Те обаче унищожават както нездравословните бактерии, по този начин и лактобацилите, и инфекцията рецидивира.

В такива случаи е наложителен приемът на пробиотик с високо наличие на лактобацили като . Той е напълно естествен артикул, създаден по отношение на спецификите на женския организъм. Неизменна част е от профилактиката и лекуването на упорити и повтарящи се инфекции като цистит, кандидоза и бактериална вагиноза. Кандидозата се предизвиква от гъбички, визира 3 от 4 дами и нормално рецидивира. Вагинозата се дължи на бактерии, най-вече Gardnella vaginalis, и постоянно води до цистит. Най-уязвими са дамите в детеродна възраст. Ако вагиналните инфекции не се лекуват, могат да се разпрострат в други елементи на тялото и да причинят тежки болести и даже стерилитет. Затова интимната отбрана би трябвало да бъде наш приоритет.



– най-добрият другар на една жена

Никоя жена не е застрахована против вагинални инфекции, само че ежедневният банкет на Bactojoy Femin свежда риска до най-малко. Той съчетава синергичното действие на 5 варианта лактобацили. Обогатен е с телешка коластра и дестилат от роза Дамасцена, известна като мощен антиоксидант. Съдържа и пребиотик, значим за зареждането на пробиотичните бактерии. Подходящ е за дами на всякаква възраст – от пубертета до менопаузата. Най-голямо въздействие оказва върху младите дами, при които вагиналната флора е с изменчив състав, а храненето – постоянно небалансирано. е съвършен за поддържане на интимното здраве и освен. Още негови изгоди са:
– Стимулира имунната система.
– Подобрява перисталтиката – усвояването на потребните субстанции и изхвърлянето на токсините.
– Лекува стомашно-чревни неразположения, запек и диария.
– Намалява подуването в корема и газовете.
– Заздравява косата, кожата и ноктите.
– Има подмладяващ и тонизиращ резултат.
– Подпомага отслабването и понижава обиколката на талията.
– Регулира хормоналните равнища в организма, изключително високи през бременността.



против вагиналните инфекции през бременността

С повишението на равнищата на прогестерон и естроген, както и на киселинността във вагината, дамата става по-предразположена към вагинални инфекции. Над 50% от бременните развиват кандидоза или вагиноза. Тези положения са рискови както за майката, по този начин и за бебето. Ако не се лекуват, могат да доведат до прибързано раждане или импровизиран аборт. идва на помощ, с цел да възвърне киселинността и да подсигури здравето на майката и бебето. Тъй като в утробата средата е стерилна, бебето усвоява микрофлората на майката при прекосяването през родилния канал. Ако в нея има гъбички, то може да развие гъбична зараза в устата, известна като млечница. С обаче тази заплаха не съществува!

може да бъде открит в аптеки Sopharmacy или да бъде закупен от сайта .


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР