Стрелба с пистолет по къща в русенски квартал. Неизвестни засега

...
Стрелба с пистолет по къща в русенски квартал. Неизвестни засега
Коментари Харесай

Неизвестни стреляха по къща в Русе, куршум е попаднал в стая с бебе

Стрелба с револвер по къща в русенски квартал. Неизвестни към този момент са стреляли по прозорците, като един от патроните е попаднал в стаята, в която спи бебе.

Собствениците настояват, че това се е случило след година и половина закани против фамилията, за което са подавали тъжби в полицията.

Дядото на детето Върбан Върбанов твърди, че стрелбата не е поради бизнеса му, а поради недоразумение с родственици. Всички в фамилията се опасяват стрелбата да не се повтори.

" Чух изстрели. Снахата, жена ми бягат крещят, викат стрелят по къщата. Стреляха горе в стаята, качвам се горе в стаята, в това време звъннах на 112. Дойдоха служителите на реда, почнаха да търсят патрон. Куршумът го намираме под бебенцето, под кошарата. Бебенцето през това време като са стреляли, си беше в кошарата си спеше. Криминалистите се обърнаха и ми споделиха: Върбане, огромен късметлия си, в случай че не беше рикоширал в тв приемника, щото тв приемникът е в самата стена, щеше да е непосредствено в коша. Куршумът е военен, 9-милиметров ", описа Върбан Върбанов.

" Доколкото ни е известно към момента няма арестувани, няма съвсем нищо. Т.е. всеки миг отново могат да ни атакуван. Аз дори не дръзвам много-много да се демонстрирам на горните етажи ", споделя Георги Върбанов - татко на детето.

От полицията проверяват случая, формирано е досъдебно произвеждане.

Репортаж на Венета Николова, Владимир Савчев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР