Шофьор е останал неприятно изненадан днес, защото не е могъл

...
Шофьор е останал неприятно изненадан днес, защото не е могъл
Коментари Харесай

Важно за колите на газ! Няма да минете технически преглед, ако уредбата ви не отговаря на това условие!

 Шофьор е останал неприятно сюрпризиран през днешния ден, тъй като не е могъл да мине годишен механически обзор на автомобила си. Това заяви самият той в сигнала си до Plovdiv24.bg . Причината - изминал период на газовата уредба на колата.

" Здравейте! Оказва се, че преди към година е изменен законът или някаква разпоредба и коли, които имат газова уредба на повече от 10 години, би трябвало да подменят бутилката другояче нямат късмет да минат прегледа. Всичко може да ви е изправно, само че това е ситуацията! Доколкото разбрах, промяната излиза към 150 - 200 лв. съгласно типа на газовата бутилка! Пак ни цакат за пари! ", ни написа пловдивчанинът.

Голяма част от колите у нас са с инсталирани газови уредби. Алтернативното гориво е желано поради по-ниските цени на газта.

От 12 ноември предходната година обаче нова Наредба регламентира минаването на годишен механически обзор на коли с газови бутилки.

Собствениците на коли с газови уредби, на които им следва да преминат механически обзор, да ревизират по кое време е създадена бутилката, с цел да не останат неприятно изненадени, когато схванат, че не могат да минат прегледа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР