Неправителствената организация Спаси София призова сподвижниците си да гласуват за

...
Неправителствената организация Спаси София призова сподвижниците си да гласуват за
Коментари Харесай

Спаси София призова да се гласува за Демократична България

Неправителствената организация " Спаси София " прикани сподвижниците си да гласоподават за канидадите на " Демократична България " на идните предварителни избори. Организацията не става част от обединението, въпреки че ѝ е било препоръчано да излъчи номинации за депутати.

" Работата ни за София е нашата пристрастеност. Убедени сме, че всеки би трябвало да взема решение проблемите, за които е най-подготвен и най-полезен за обществото ", написа в известието им.

От организацията, станала известна със мощно сериозното си отношение към ръководството на столицата, декларират, че от години се борят за възстановяване на обстановката в града дружно с представителите на " Демократична България ".



" Подкрепяме тези претенденти с убеждението, че единствено качественото обединяване не на гласове, а на хората, с техните познания, потенциал, старания и сила може да изведе София и България на правия път. Едно нещо е да се отстрани тази корумпирана, нагла и неспособна власт, напълно друго е да се потвърди качествено ново и друго ръководство. Битката за България към този момент се води, а борбата за София занапред следва! И двете изискват обединяване, с което всички дружно ще победим! ", пишат от " Спаси София ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР