В началото на месеца Меган Маркъл стана майка за втори

...
В началото на месеца Меган Маркъл стана майка за втори
Коментари Харесай

Най-ценните мигове на Меган

В началото на месеца Меган Маркъл стана майка за повторно. И макар че е в отпуск по майчинство, тя не е замразила изцяло уговорките си, изключително тези около промотирането на първата детска брошура, която написа - The Bench .
 Принцеса Даяна, Калифорния и фантазията й, която принц Хари и Меган Маркъл сбъднаха
Хари и Меган сбъднаха фантазията на Даяна

Тя би се гордяла с тях

Преди дни херцогинята на Съсекс даде следващото си изявление, в което откриваме повече детайлности за креативния развой и за това какво я е въодушевило. Тя разкри, че за първия Ден на бащата е подарила на принц Хари... скамейка . Именно оттова идва и името на книжката.

А на гърба на пейката е имало дребна плочка, на която Меган е написала " Това е вашата скамейка. Където животът ще стартира. За теб и нашия наследник ". А късото стихче след това прераства в това, което през днешния ден се крие сред кориците на The Bench.
 Снимка 536028

Илюстрациите в книгата също са въодушевени от принц Хари и Арчи, които Меган на драго сърце следи по какъв начин се опознават един различен и дружно израстват . Именно най-важните, скъпи фамилни мигове, изключително през последната година, са предиздвикали някогашната актриса да хване химикалката и да показа за специфичната връзка сред татко и наследник.
 Принц Хари, Меган Маркъл и какво е предиздвикало херцога на Съсекс да се съгласи на изявлението с Опра Уинфри
Отмъщението на принц Хари

Какво съумя да го вбеси същински

Маркъл също по този начин разяснява, че в детската книга е вплела и любовната история на нея и Хари и се надява читателите да съумеят да я открият. А различен доста специфичен подробност от нея са незабравките, обичаните цветя на принцеса Даяна, които съпрузите са желали наложително да участват измежду красивите картини, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР