Андреа Банда Банда изчезна от ефира на „На кафе“ за

...
Андреа Банда Банда изчезна от ефира на „На кафе“ за
Коментари Харесай

Защо изчезна Андреа Банда Банда от На кафе?

Андреа Банда Банда изчезна от ефира на „ На кафе “ за наслада на феновете, които се нервират от непрекъснатите й неточности. Официалното пояснение от инфлуенсърката, която по този начин и не съумя да свикне с камерите и наподобява като ученичка преди първия си изпит на дъската, е че е болна. Брюнетката пипнала вирус и с цел да не болести и останалите от панела, пази леглото и популярност богу не се включва от вкъщи си.

Той в действителност би трябвало да бъде ремонтиран и Андреа и гаджето й са принудени да се изнесат чартърен. Ководещата на Гала сподели по какъв начин наподобява сега къщата й –цялата в картонени кутии, в които са движимостите, които би трябвало да се изнесат. В студиото с нейната „ виновна задача “ да задава въпрос на феновете и след това да чете отговорите се е заел Георги Блажев, който по всяка възможност ще напусне поради задаващите се промени в „ На кафе “. Кино рубриката й пък беше отнета от Станислава Айви, която се оправя надалеч по-добре от инфлуенсърката.

След отдръпването на Никол, която все по-трудно прикрива коремчето си, Андреа има късмет да получи повече екранно време, само че целият екип на предаването бил единомислещ, че няма по какъв начин да й се гласоподава сходно доверие. Тя обаче няма да бъде изхвърлена от панела и по тази причина умерено се боледува, без да се тормози, че мястото й ще изстине.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР