Плаж Харманите в Созопол влезе в листата на отличниците и

...
Плаж Харманите в Созопол влезе в листата на отличниците и
Коментари Харесай

Плаж Харманите влезе в листата на отличниците

Плаж " Харманите " в Созопол влезе в листата на " отличниците " и посреща туристи напълно видоизменен. Ивицата посреща летовниците с високия интернационален приз " Син байрак ", оповестиха от управата на плажа.

За първи път този сезон плаж " Харманите " предлага на туристите и нощно осветяване. Мощни лампи са инсталирани по цялото продължение на линията и блестящо я осветяват през нощта.

На линията е обезпечена здравна работа, както и свободна безвъзмездна зона на пясъка, която е 50 %. Там плажуването е гратис.

Плажът е с напълно нова визия. Крайбрежната алея е разчистена и от нея са отстранени всички будки и павилиони, които години наред създаваха недобро усещане.

" Изградихме отводнителни шахти взаимно с общинските управляващи в Созопол и дефинитивно взехме решение този значим проблем. Последните наводнения тази пролет нанесоха съществени вреди и отнесоха пясъка, само че с помощта на всички старания и поддръжката на общината, линията е възобновена изцяло. Доволни сме от свършената работа и доказахме, че " Харманите " има място в листата с най-хубавите линии. Отличието " Син байрак ", което плажът получи, е огромно самопризнание за нас, тъй като извънредно интензивно прилагаме високите условия на Международната Фондация за екологично обучение ", обявиха от управата на линията.

Сертифицирането по програмата " Син байрак " дава късмет всички плажове да сверят политиката си на ръководство със международните стандарти и да премерят сили между тях. Критериите, които се извършват, са свързани с качеството на морската вода, екологичната информация и екологично обучение. По време на инспекциите специфична комисия от специалисти е открила, че са покрити всички 32 интернационалните критерия за непорочност, услуги, улеснение и сигурност на летовниците.

Плаж " Харманите " посреща посетители и туристи този сезон с нови съвременни заведения. Всички те са дневен вид и по линията няма нощни заведения.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР