Основата на повечето женски манипулации е опит за събуждане на

...
Основата на повечето женски манипулации е опит за събуждане на
Коментари Харесай

5 фрази, с които жените манипулират мъжете

Основата на множеството женски операции е опит за пробуждане на виновност у мъжа. И колкото по-съвестен и виновен е мъжът, толкоз по-лесно е една жена да реализира това, което желае.

1. "Ти въобще не ме разбираш ", или назад - "Обичаш ме толкоз доста, никой не ме е обичал толкоз доста! "
Първата фраза се споделя по този начин, че мъжът или стартира да изпитва виновност, че не наподобява да обича, прави оценка, пази прекомерно доста обичаната и стартира да се пробва още повече, а с втората дамата като че ли програмира и въодушевява мъжа, че той в действителност я обича толкоз доста, че не може да живее без нея и тогава той също стартира да мисли по този метод, пробвайки се да го демонстрира непрекъснато и да угажда и за най-малкото на дамата.

2. "Бившият ми го правеше по-добре " (ремонтира, готви, чисти,) или "Имах по-добро мнение за теб " (разбирайте - "Истинските мъже не вършат по този начин ")
Първата фраза съгласно дамата би трябвало да подтикне мъжа към подвизи, с цел да потвърди, че той е още по-добър от някогашния й сътрудник. А втората фраза е предопределена да засрами мъжа, че не желае да направи това, което тя го е помолила. И съгласно нея той би трябвало безусловно да скочи от дивана, с цел да потвърди, че към момента е „ същински мъж “, осъществявайки тъкмо това, което тя желае.

3. "Ти си просто господ в секса! Това в никакъв случай до момента не ми се е случвало и в никакъв случай не съм била с някого толкоз добър, колкото си ти. "
Много мъже в действителност са били водени за носа от тази фраза. И тук даже не е значимо дали това е правилно или не. Основното е, че мъжът е удовлетворен от себе си, неговото его е поласкано, което значи, че дамата може да го помоли за всичко, което желае, и безусловно да му вади душата с памук, тъй като след такива думи той просто не може да й откаже съвсем нищо.

4. "Ще се изгубя без теб, просто не ме оставяй! Ти си толкоз мощен, интелигентен... " или противоположното - "Да, не може да направиш нищо без мен, не може да направиш нищо обикновено. Радвай се, че към момента съм с теб. "
Всяка от тези изречения провокира самочувствие на мъжа. В първия случай то се повдига, господинът стартира да се усеща съвсем като господ, без който дамата незабавно ще изчезне, до момента в който във втория случай е противоположното – представителката на нежния пол намалява и унижава мъжа и самочувствието му, изцяло го обезценява, повишавайки по този метод личното си самочувствие и значимостта си.

5. "Виж какъв хубавец стана, откогато си с мен. И всичко това е поради моята обич и грижа за. Кой различен би те обичал толкоз доста? А ти към момента не си ми предложил. " или "Подарих ти най-хубавите години от живота си, не заслужавам ли да стана твоя брачна половинка?! "
Тези изречения, съгласно мнението на дамите, би трябвало да накарат един мъж най-сетне да удари коляно в земята и да й предложи брак. В края на краищата тя се старае толкоз интензивно през всичките тези години за заслужи любовта му. Сега тя чака признателност от него под формата на предложение да стане негова брачна половинка. Но, за жалост, или може би за благополучие, мъжът рядко е подготвен да „ благодари “ по този метод на обичаната си за всичките й „ усилия”. И дали този брак ще бъде в действителност благополучен, в случай че е почнал по този метод?
В края на краищата, мъжът или просто взема решение, че желае да прекара целия си живот с една жена и няма значение какъв брой време се познават и дали е поставя старания или не, или тъкмо противоположното - макар даже годините на взаимен живот, един мъж може към момента да не е подготвен за тази сериозна стъпка, защото просто не вижда тази жена като своя брачна половинка.
Ето за какво, скъпи мои дами, спрете да играете всички тези игри и да прибягвате до такива операции. Просто бъдете почтени с господина до вас и преди всичко със себе си и ще видите по какъв начин всичко ще бъде доста по-лесно. Късмет!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР