С обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна 30-годишният К.К.

...
С обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна 30-годишният К.К.
Коментари Харесай

Изправят пред съда наркодилър от Шумен, решил да върти бизнес с дрога във Варна

 С обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Варна 30-годишният К.К. беше предаден на съд. Мъжът бил притеглен като обвинен от прокуратурата през месец април за държане за разпространяване и разпространяване на високорискови наркотични субстанции, при изискванията на рисков рецидив – закононарушение по член 354а, алинея 2, т. 4 по отношение на алинея 1, изр. 1, прочие 4 и прочие 5 по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс. Той е престъпно проявен и неведнъж осъждан за закононарушения от сходен темперамент. К.К. е от Шумен, само че пристигнал във Варна, с цел да развива своя " бизнес “, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

На 12 април 2021 година, 30-годишният обвинен бил арестуван в миг на продажба на наркотични субстанции на двама мъже. На единият той продал 5,81 грама марихуана, а на другият четири цигари (1,21 грама) с дизайнерска дрога – тревиста маса, напоена с наркотично вещество.

При обиск в жилището, населяван от К.К., били конфискувани голям брой и разнообразни разфасовки с наркотични субстанции и електронна везна със следи от опиати. От направените експертни информации било видно, че конфискуваните вещества представлявали 27,93 грама марихуана, 81,45 грама метамфетамин, 10,84 грама амфетамин и 42,89 грама дизайнерска дрога.

Предстои Окръжен съд – Варна да насрочи делото против обвинения. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване от пет до петнадесет години " отнемане от независимост “ и санкция от 20 000 лв. до 100 000 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР