Примата на родната естрада Лили Иванова си знае цената и не

...
Примата на родната естрада Лили Иванова си знае цената и не
Коментари Харесай

Лили Иванова не пее за под 100 бона! Хонорарът й е най-солен в бранша

Примата на родната естрада  Лили Иванова си знае цената и не отстъпва и на йота. 81-годишната звезда е безкомпромисна освен с качеството на песните си, само че и с хонорар а си. Той към този момент напряко е изхвърчал в галактическа орбита и няма еднакъв у нас!

Независимо от мотива, по който е поканена да пее и мястото на изявата й, мениджърът на Вечната Амбър Николай Недеков стартира договарянията от рекордата сума от 100 000 лева нагоре. Важно конкретизиране е, че цената е без Данък добавена стойност, което се фактурира в допълнение, защото изпълнителката поема задължения посредством компанията си „ Ли 1 ”, написа Хот Арена.

Срещу сходна цена у нас са гостували звезди от международна големина, а с тлъстия хонорар певицата оглавява класациите в сектора. Разбираемо, изявите на легендата са относително малко.

Дори пандемията от Ковид-19 и неналичието на участия не принуди естрадната звезда да смъкне цената си. Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино “ водела със себе си многочислен екип, на който също плащала. В антуража на Лили влизат музиканти, беквокалисти, танцьори, гримьори и даже персонален теляк.

Според близки до Лили, хонорар а имал по-скоро възпиращ резултат и целял да откаже мераклиите да я ангажират да пее по кръчми и купони. Певицата към този момент нямала толкоз сила и редуцирала уговорките си. Концепцията била да прави спектакли главно в зали, освен това против високи цени на билетите.

В съпоставяне с нея, най-популярният ни естраден певец Васил Найденов бил надалеч по-скромен. Заплащането на Кеца варирало сред 12 и 15 000 лева Йорданка Христова пък пеела и за 5000 лв.. Някъде към тази цифра глас вият и чалга законодателите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР