Властите в Белгия са въвели глоба от 750 евро за

...
Властите в Белгия са въвели глоба от 750 евро за
Коментари Харесай

Глоба от 750 евро в Белгия за пътници с фалшиви COVID-удостоверения

Властите в Белгия са въвели санкция от 750 евро за пасажерите, които показват подправено уверение от проучване за коронавирус, оповестиха локални медии.

Отбелязва се, че размерът на санкцията е избран от прокуратурата, като в насоките се дава опция на провинените да платят, или да бъдат предадени на съд.

От 19 април, когато пътуванията от Белгия още веднъж бяха позволени, на летището в Брюксел са били засечени 576 подправени удостоверения за негативна проба от проучване, предава Българска телеграфна агенция. 

Правилата плануват, когато чиновник на летището се усъмни в показан документ, да повика полицията. На служителите на реда е обезпечена опция елементарно да разпознават неистинските документи, означават медиите.

Очаква се Белгия от идната седмица да бъде оцветена в зелено на европейската карта за разпространяване на новата болест. Епидемичните индикатори в страната бележат дълготраен спад с едновременното повишаване на броя на имунизираните пълнолетни жители, който към този момент приближава 70 на 100 при получилите една доза.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР