В предизборното време една дискусия върви неумолимо в средите на

...
В предизборното време една дискусия върви неумолимо в средите на
Коментари Харесай

Предизборни хроники! Водачът на червената листа във Враца Сашо Симов ли е човекът на Делян Пеевски в БСП?

В предизборното време една полемика върви непреклонно в средите на Българска социалистическа партия, откри инспекция на организация BulNews.
Темата е много сензитивна и по тази причина другарите са деликатни в изразените отзиви по нея. От много време в алените редици се разисква дали Александър Симов е тайният човек на Делян Пеевски в Българска социалистическа партия. Основанията за това обосновано съмнение са много, само че най-очевидното е задоволително за тематика за размисъл.
Преди дни организация BulNews единствена разгласява скандалната информация по какъв начин лидерът на алената листа във Врачанско на 5 май напуснал пленарната зала по време на гласуването на спомагателните 50 лева за пенсионерите, защото това не бил значим въпрос.



Бившият публицист и сегашен политик Сашо Симов е единственият от алените редици, който написа постоянно в „ свинските медии “. Това е особата, която нито един път не е била нападната от уеб страниците, вестниците и малките екрани на някогашния народен представител от Движение за права и свободи. Достатъчно е острото перо Симов да почувства сърбежи и незабавно намира естрада в омразните на всички българи компрометирани медии. Подобна обич към другояче приказливия представител на Столетницата е необяснима, като се имат поради неговите изявления по останалите политически тематики.
Тези топли усеща сред „ свинските медии “ и лидерът на листата на Българска социалистическа партия във Врачанско Александър Симов са от относително малко време.
До 2019 година аленият политик громи Пеевски на път и под път, и тогава това се приема за естествена от страна на опозиционен народен представител. Изведнъж се случва нещо, което остава загадка за обществото и Симов стопира с офанзивите против корпулетния си сътрудник. Дали Пеевски го е омаял с сексапил или с финикийски знаци, единствено те и Бог знаят. Факт е, че настава смяна и борбата сред двамата изчезва. Започват обаче да се появяват в строго избрани медии размислите на Симов, което няма по какъв начин да стане без утвърждението на Пеевски.
Тази непосредственост, въпреки и ненапълно скрита от обществото, би трябвало да тормози алените гласоподаватели във Врачанско. Пришиването на името на лидера на Българска социалистическа партия Александър Симов към това на Делян Пеевски е недопустимо за възрастните хора.
Само преди броени дни Съединени американски щати постановиха по закона „ Магнитски “свирепи наказания на някогашния народен представител от Движение за права и свободи поради големи корупционни практики, в които той е взел участие. Ако пенсиите в България са ниски, заслуга за това имат и дейностите на задкулисието, част от което е и Пеевски. Точно тези хора изсмукват парите на страната и по този начин не остават за увеличение стандарта на живот на възрастните хора.
Затова внуците и децата на пенсионерите е хубаво да им обяснят що за човек се е кандидатирал за депутат и желае техния глас, с цел да влезе в Народното събрание, и на кого е човек. Очевидно Александър Симов е с неуверена политическа индентичност и не заслужава доверието на алените приятели. Много скоро евентуално това ще се удостовери от изборните резултати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР