Гей бар превърна в кошмар нощите на 10-ина семейства, живущи

...
Гей бар превърна в кошмар нощите на 10-ина семейства, живущи
Коментари Харесай

ВИДЕО Бар за гейове в Бургас подлуди кооперация, хората не могат да спят от хомо-сценки и скандали

Гей бар трансформира в призрачен сън нощите на 10-ина фамилии, живущи в кооперацията на ул. “Митрополит Симеон “ 3 в Бургас. Шумово тероризираните съседи се обърнаха до локалния уебсайт на колегте от Флагман.бг, с цел да дадат публичност на казуса и приканиха Община Бургас да отнеме разрешителното на заведението, с цел да могат най-сетне да си поспят умерено.

Нощен клуб „ Хамелеон “, който е посочен в търсачката на гугъл като единственото гостоприемно място за ЛГБТ общността в Бургас , се обитава в приземния етаж на постройката на „ Транстрой “.

Дворът, който употребява, е залепен за прозорците на жилищната кооперация на ул. “Митрополит Симеон “ – отстоянието е едвам 2-3 метра.

„ Не мога да ви опиша какъв призрачен сън е! В петък и събота, когато работят, не може да се спи. Ние и нашите деца стават очевидци освен на среднощни разправии, а и на извънредно нелицеприятни подиуми от интимно естество сред хора от един пол “, гневят се живущите.



На това място, под прозорците на кооперацията, стават страшни подиуми всеки уикенд

Един от притежателите на жилища в постройката – Станислав Малев е внесъл тъжба в Общинския съвет на Бургас. „ Шум от бара съвсем не се чува, само че на открито е ужасно, тъй като се събират на огромни групи и са безусловно под спалните ни. Дано бъдем чути от общинските съветници. Опитахме към този момент всичко “, отчаян бе Станислав Малев.

Жалбата ще бъде прегледана на непрекъснатите комисии към Общинския съвет на Бургас тази седмица. Флагман.бг ще наблюдава какво ще се случи и дали локалните парламентаристи ще вземат мнение по този проблем.

Според съкооператорите от ул. “Митрополит Симеон “ 3 барът работил от две години. Заведението е брандирано с цветовете на дъгата, а информация във фейсбук страницата демонстрира, че там гостуват известни гей актьори.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР