Сливен. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев - зам-председател

...
Сливен. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев - зам-председател
Коментари Харесай

Мустафа Карадайър, ДПС: Проблемът на управлението в България е липса на ценности и посока

Сливен. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев - зам-председател на Движение за права и свободи, и Президента на европейските либерали Илхан Кючюк дойдоха в Сливен с цел да се срещнат с членове и симпатизанти на Движение за права и свободи. Те се обърнаха за поддръжка към своите гласоподаватели и ги приканиха с №7 да поддържат лидера на сливенската листа Хатидже Георгиева. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .

В едноименната зала в Сливен водачът на Движението за права и свободи очерта главните проблеми в българската политика. „ Проблемът на ръководството в България, за последните 12 години, е липса на полезности, на цел, на цели, липса на посока, от което следва и липса на вложения. Те изискват сигурност и непоклатимост, предвидимост “ акцентира Мустафа Карадайъ.

" В България някои от партиите основават своята политика на правилото на омразата. Така влизат в ръководството, по този начин се основават, по този начин стават забележими, по този начин стигат и до властта и по този начин си отиват от политическата сцена. А най-лесно е да се ненавижда – другия, другия, малцинствата. Тези които нямат цели, нямат стратегии, те вършат политика и акция на правилото на омразата. С анти-ДПС акция стават забележими, влизат във властта, само че и с анти-ДПС акция изчезват от политическия терен “, сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

Карадайъ сподели още, че Движение за права и свободи е една от тези партии, която има полезности, на които сме правилни. " Една от полезностите е заедността. Всеки със своето разграничение да отстоява еднаквост и дружно да вършим политика в името на бъдещето на нашата Родина България “, разясни той

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев изрази своите терзания по отношение на бъдещето на България.

„ Да не стане да имаме смяна посредством замяна. И дано Движение за права и свободи да предизвести за това! “ акцентира Цонев.

„ Направи се един сполучлив опит партиите в българския парламент и в българския политически живот да бъдат разграничени на партии на смяната и партии на статуквото. Този опит се направи, с цел да могат да сформират държавно управление след тези избори по същият този принцип – партиите на смяната в държавното управление, а партиите на статуквото вън от ръководството. Това е по този начин, тъй като по другите критерии съгласно тях ще бъде по-трудно. И са прави, ще бъде по-трудно. Истинският аршин, по който Движение за права и свободи желае, ще упорства и ще го реализира, е да се сформира кабинет по стратегии – кабинет, който извършва тъкмо избрана стратегия. Това е същинският аршин, а другото е опит за замяна “, бе безапелационен той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР