Властите в Белгия са въвели глоба от 750 евро за

...
Властите в Белгия са въвели глоба от 750 евро за
Коментари Харесай

Солена глоба в Белгия за фалшив тест за COVID

Властите в Белгия са въвели санкция от 750 евро за пасажерите, които показват подправено уверение от проучване за Covid, оповестяват локални медии.

Размерът на санкцията е избран от прокуратурата, като в насоките се дава опция на провинените да платят, или да бъдат предадени на съд. До санкции се стига, откакто от 19 април, когато пътуванията от Белгия още веднъж бяха позволени, на летището в Брюксел са били засечени 576 подправени удостоверения за негативна проба от проучване.

Правилата плануват, когато чиновник на летището се усъмни в показан документ, да повика полицията. На служителите на реда е обезпечена опция елементарно да разпознават неистинските документи, означават медиите.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Българи в Белгия, които се връщат от отпуск, не престават да...

Очаква се Белгия от идната седмица да бъде оцветена в зелено на европейската карта за разпространяване на новата болест. Епидемичните индикатори в страната бележат дълготраен спад с едновременното повишаване на броя на имунизираните пълнолетни жители, който към този момент приближава 70 на 100 при получилите една доза.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР