Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с
Коментари Харесай

Димитър Бербатов на Армията: Ние носим промяната, ако тя не се случи, никога не ме търсете повече

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с представители на клубове от София. Срещата се организира на " Българска Армия " довечера. Изненадващо или не, от efbet Лига имаше единствено един тим с представител - ЦСКА в лицето на Пламен Марков. От Втора лига единственият заинтригуван тим бе Септември, показан от Кристиян Добрев.

" Дошъл съм тук, с цел да ви изкажа почитание. Благодаря на тези, които са тук. На другите, които не са тук, отново им благодаря. Въпреки че знам за какво не са тук. Ако са ви дали нещо, го дайте да го забележим. Не го подписвайте, тъй като - край.

Ако някой направи това, което вършим ние, напряко ви споделям: " Пичове, гласувайте за него ".

Няма какво да укривам, няма нищо нелегално. Ние споделяме по какъв начин нещата би трябвало да се случат. Като раздадем декларациите, ще забележим кои ги няма. Ако вие сте " ОК " с българския футбол, ще ми е кофти, ще съм отчаян, няма да го схвана, само че това си е ваш избор.
 Мартин Петров се включва в обиколката на Димитър Бербатов из страната
Мартин Петров се включва в обиколката на Димитър Бербатов из страната

Първата среща ще е във Враца

Знам какво са случва сега - и заплащането, и късането на заявления да не се подписва. Ако ви подмятат топки и шест чифта ръкавици, не разбирате, че това е съвременно иго. Трябва да видите огромната картина.
 Снимка 536051
Източник:

Щом до момента не сте го създали, да съберете 1/3 от клубовете и да отидете на Конгрес, значи нещо не е наред. Трябва смяна, а аз съм малко комплициран, не мога да го схвана за какво не се случва.

Ако остане същата обстановка, пичoве, в случай че някой ме види на улицата, да не ме приближава и да не ми приказва за футбол. Ние ви носим смяната. Няма да стане за година-две. Някои неща за 10 години не могат да се оправят ". " Ядосан съм от бездействието, което идва от вас. Не може да се съберете 1/3 от клубовете и да махнете този, който не ви харесва.

Има пари. УЕФА - планове - 14 млн., ФИФА - 6 млн. Пари, колкото искаш. Но някой би трябвало да кандидатства. Вашите проблеми се вземат решение с пари. А парите на футболния съюз идват от УЕФА.

Държави като Малта, Гибралтар и Молдова усвояват по 100%, а ние сме усвоили 10 %. Това приказва или за несръчност, или не искаш да работиш.

Но това си зависи от вас, тъй като безделието също не работи.

С цялото ми почитание към професионалния футбол, само че дребните тимове са болшинство и вземат решение кой да ръководи, няма какво да се лъжем. Емоцията ме влече, тъй като желая да ви оказа помощ. Когато няма угриженост от вас, това ме вбесява. Може да звучи надменно и пренебрежително, само че стойте си по този начин, в случай че не изберете смяната.

Знаете ме кой съм, само че не знаете по какъв начин мисля и работя. Мога да съм доста коренен. Пак споделям, футболът ми се е изплатил ", съобщи Димитър Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР