Холивудският актьор Джордж Клуни отваря школа, в която тийнейджъри от

...
Холивудският актьор Джордж Клуни отваря школа, в която тийнейджъри от
Коментари Харесай

Джордж Клуни създава школа за млади таланти от бедни семейства

Холивудският артист Джордж Клуни отваря школа, в която младежи от небогати фамилии от малцинствата ще получават кинообразование. Те ще се учат на кинематография, осветяване, образни резултати и други тънкости от филмовата промишленост, предадоха международни организации.

Освен Клуни в плана, който е взаимен с просветителните институции в Лос Анджелис, ще вземат участие и актьорите Кери Уошингтън и Дон Чийдъл. Планирано е школата да отвори порти през 2022 година, предава Българска телеграфна агенция. 

" Нашата цел е да покажем по-добре разнообразието в страната ни. Това значи да създадем учебни стратегии, в които младежите да получат знания за снимането с камера, монтажа, образните и звукови резултати - за всички благоприятни условия, които може да им предложи кариера в киноиндустрият ", се споделя в изказване на Джордж Клуни. 

Школата ще се намира в квартал на Лос Анджелис, обитаем най-вече с латиноамериканци. Преподавателите ще имат достъп до експерти от киноиндустрията, а учениците ще могат да се включват в разнообразни университетски стратегии и стажове.

В управителния ръб ще бъдат Клуни, Уошингтън, Чийдъл, Минди Калинг, Ева Лонгория и трима продуценти. Те ще дадат 20% от в началото избрания бюджет за школата, който е седем милиона $. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР