Кремъл обяви, че хората, които не са били ваксинирани срещу

...
Кремъл обяви, че хората, които не са били ваксинирани срещу
Коментари Харесай

Кремъл предупреди хората без COVID-19 ваксина или имунитет в Русия, че ще имат ограничени възможности за работа

Кремъл разгласи, че хората, които не са били имунизирани против COVID-19 или не са имали имунитет, няма да могат да работят на всички работни места в Русия и че тези хора могат да бъдат дискриминирани, осведоми " Ройтерс ".

" Реалността е такава, че неизбежно ще настъпи дискриминация. Хората без имунизация или имунитет няма да могат да работят на всички места. Не е допустимо. Това ще съставлява опасност за близките ", означи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Президентът Владимир Путин предизвести през вчерашния ден, че обстановката с ковид в някои съветски райони се утежнява, откакто управляващите започнаха да пропагандират концепцията за постоянни реваксинации, с цел да се опитат да спрат повишаването на новозаразените.

Днес Русия заяви за 546 умряли от ковид, най-вече в границите на 24 часа от февруари, и 16 715 новозаразени през последните 24 часа, като управляващите упрекнаха новия вид " Делта " за пика на болестта, който претърпява страната през последните дни.

Властите се пробват да принудят хората да се имунизират, предлагайки на тези, които го създадат, шанса да завоюват нови коли и жилища, като в същото време заплашват други, които не го вършат, със загуба на приходи и уволняване.

Кремъл в петък упрекна за увеличението на новозаразените нежеланието на хората да се имунизират и техния " нихилизъм ".

Русия утвърди четири локални ваксини и продаде водещата си ваксина " Спутник V " на доста непознати страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР