ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата

...
ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата
Коментари Харесай

Бойко Борисов в разговор с Антонио Лопез: ГЕРБ е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата с победа на изборите

ГЕРБ е в цялостна готовност да спре хаоса в страната с победа на изборите. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов във видеоконферентен диалог с генералния секретар на Европейската Народна партия (ЕНП) Антонио Лопез. По думите на Борисов, структурите на партията са мощно мобилизирани за вота, тъй като възмущението от реваншизма на Радев е всеобщо. „ Българските жители виждат ширещия се реваншизъм в дейностите на служебния кабинет на претендент президента Румен Радев. Върнаха способи на дейности от интервала на комунистическата тирания. Фабрикуват неистини, притискат хора да вършат подправени признания. Това е режим. Едноличен режим! “, уточни ръководителят на ГЕРБ.

По време на диалога Антонио Лопез бе безапелационен, че фамилията на ЕНП застава твърдо зад ГЕРБ като единствен поръчител за европейското развиване на България. „ Радвам се да чуя, че партията е мощна. Без мощна партия, дълготрайните проекти са невъзможни. Разчитаме на ГЕРБ за още доста победи, които да задържат югоизточния фланг на Европейския съюз постоянен “, съобщи Лопез. По думите му демокрацията изисква непрекъснати старания и ГЕРБ потвърждава, че не отстъпва от правилата на обичайна европейска християндемокрация.

Бойко Борисов осведоми генералния секретар на ЕНП и за все по-реалната заплаха изборите в България да бъдат манипулирани или даже съзнателно провалени. „ По-малко от 20 дни преди изборите към момента не е ясно ще има ли машини за всички секции? Как ще се действа, в случай че в края на изборния ден пред секциите към момента има опашки от неуспяли да гласоподават? Кой държи софтуера на машините? Как подсигуряват, че генерираният резултат дава отговор на фактически изразения избор на жителите? Тези и доста други въпроси остават без отговор и това буди състоятелен боязън от огромна имитация “, съобщи Бойко Борисов. Той прикани Лопез за прецизен европейски мониторинг над изборния развой в България, с цел да не си разреши служебното държавно управление на Радев произволи.

Борисов и Лопез се сплотиха към мнението, че след изборите би трябвало да се търси разговор и консенсус за ръководство сред българските партии от фамилията на ЕНП. „ ГЕРБ ще търси единство в името на България с всички виновни партии “, акцентира Бойко Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР