Н а германската канцлерка Ангела Меркел неотдавна бе поставена втората

...
Н а германската канцлерка Ангела Меркел неотдавна бе поставена втората
Коментари Харесай

След първа доза AstraZeneca: Ангела Меркел получи втора доза от ваксината на Moderna

Н а немската канцлерка Ангела Меркел наскоро бе сложена втората доза от ваксина против ковид, заяви представител на немското държавно управление, представен от ДПА.

На 16 април на Меркел бе сложена първата доза от ваксина против COVID-19. Тогава бе употребен препаратът на британско-шведската фармацевтична компания AstraZeneca. При слагането на втората доза от ваксина бе употребен препаратът на американската компания Moderna, посочи държавният представител.

German Chancellor Angela Merkel got her second coronavirus vaccine dose, a government spokesperson has announced, saying that she received a Moderna jab a few days ago, after getting an AstraZeneca shot on April 16.

Also this time, she did not roll up her sleeve for a photo.
— DW News (@dwnews)
На 16 април на Меркел бе сложена първата доза от ваксина против COVID-19. Тогава бе употребен препаратът на британско-шведската фармацевтична компания AstraZeneca. При слагането на втората доза от ваксина бе употребен препаратът на американската компания Moderna, посочи държавният представител.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска срещнала друга и си приказват: - Мила, защо мечтаеш? - Ами да срещна положителната самодива и тя да ме попита за какво… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВъзраженията ще се преглеждат от комисияПланетата ще е забележима съвсем тъкмо в центъра на купа„ Подготвям бъдещето си с хората към мен “, сподели Джорджо АрманиНие усещаме нашата неразривна културна и историческа връзка с ЕвропаКартината е нарисувана на гърба на олтара в лутеранската черква " Свети Йоан " в немския град КрайлсхаймУстановени са " поразителни промени " в мозъка на пациенти, умряли от COVID-19Василев: Национална агенция за приходите към този момент са спечелили дело за над 200 млн. против Васил БожковТя е отменила възбраната за всякакво строителство на предпазените дюни в местността КавацитеГрупа състезатели по ММА, отпред с Недков, влязоха в Министерството на младежта и спорта в петъкПо-малко от 10 години след войната хората към този момент приказват за немското икономическо чудоНяма основна разлика при нежеланите реакции от имунизациите против COVID-19 измежду децатаНашествие на полски мишки принуди австралийските управляващи да стартират евакуация на стотици пандизчии и личен състав от затвор в щата Нов Южен УелсТялото е намерено от сътрудници на умрелия малко преди 12 часаОт 3 юни бе изменена късата характерност на ваксинатаЗа какво се извини 19-годишната звезда, спечелила " Грами " Приложението се е появило в телефоните на хора в американския щат Масачузетс
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР