Бившата шефка на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова

...
Бившата шефка на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова
Коментари Харесай

Гена Трайкова стана учителка на хора с различна ориентация

Бившата шефка на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова се е преквалифицирала в преподавател на хора с друга полова ориентировка от най-различни възрасти, научи „ Уикенд “.

Някогашната тв звезда работи в столична фондация и е част от консултативния съвет на сдружението, което оказва помощ на изпаднали в неволя хора от ЛГБТ общността. Възнаграждението не е солидно, само че Гена е щастлива, че може да е в помощ на тези, които имат потребност от нея.

След като напусна малкия екран, Трайкова не получила оферта за работа в някоя от конкурентните медии. Нейният сътрудник, началник и някогашен ухажор Венелин Петков, който бе уволнен от Би Ти Ви малко преди Гена да сдаде поста, също се е захванал с учителската специалност. Петков обаче преподава в частно учебно заведение на деца сред I и V клас.

Трайкова не била поканена като преподавател в някой от столичните университети, където  се учат журналистически дисциплини и преподават нейни сътрудници. Затова откликнала на нестандарната оферта. Приятелите й споделят, че се усеща щастлива на новото си работно място.

Очевидно стресът към напускането на Би Ти Ви, където Гена бе част от екипа дълги години, се е отразил и на външния й тип. Гонещата 50-те русокоска очевидно се е разхубавила и отслабнала. Най-накрая тя е съумяла да смъкна непотребните килограми, с които се бореше през последните 5 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР