Правописът не е най-силната страна на певиците, затова даже ДесиСлава

...
Правописът не е най-силната страна на певиците, затова даже ДесиСлава
Коментари Харесай

Джена-шокиращо неграмотна

Правописът не е най-силната страна на певиците, по тази причина дори ДесиСлава има ария от преди десетилетие, кръстена „ Правописна неточност “, припомня Hotnews.bg. Сред изпълнителките с неприятен български се подрежда и Джена, която към този момент три дни не обръща внимание на огромна неточност в пожеланията си към огромния наследник на ръководителя на оркестър „ Канарите “ Атанас Стоев – Стоян. Той отпразнува излизането си от пандиза след над 6 месеца престой с вманиачен ваучър и оферти за брак, а Джена честити двете щастливи събития с пост в инстаграм.



„ Желаем ви обич и любов след всички тествания и препядствия до в този момент! “, обърна се тя към напусналия кауша и възлюбената му, само че без да знае, че думата „ препяТствие “ се написа с писмен знак т, а не с д.
Не за първи път Джена крепко се излага с правопис. Навръх Атанасовден през 2018 година тя сбърка съществено членуването на думите, поради което я попиляха в мрежата.

Фолк звездата искаше да честити празника на тримата мъже в живота си–син, свекър и брачен партньор, които имат имен ден. Тогава тя направи цели три неточности, в които обърка членуването.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР