22 Юни Заради големия интерес от страна на предприятията у

...
22 Юни Заради големия интерес от страна на предприятията у
Коментари Харесай

Удължават сроковете в конкурса Стартирай 4.0

22 Юни
Заради огромния интерес от страна на предприятията у нас периодите в индустриялния конкурс " Стартирай 4.0 " са удължени, оповестиха оргганизаторите не събитието. Кандидатите могат да подават поръчки на уебстраницата на Шнайдер Електрик България до 31 юли. Срокът за подаването на приключена кандидатура се удължава с 2 месеца и към този момент е до 30 септември. Журирането ще протече от 1 до 31 октомври 2021 година

" Вече 30 компании подадоха поръчки за присъединяване в конкуренцията ", разяснява Христо Николов, продуктов управител в Направление " Индустриална автоматизация " на Шнайдер Електрик България. " Като удължаваме периодите за поръчка и правене на плановете, ние като уредници даваме късмет на повече предприятия да вземат участие, както и задоволително време за претендентите да изготвят умерено своите планове и презентации. В хода на срещите установихме, че въпреки да е забавна, тематиката е въпреки всичко нова и фирмите имат потребност от повече време, с цел да изградят правилния метод ", добави той.

Конкурсът " Стартирай 4.0 " цели да подкрепи българската индустриална общественост по пътя на цифровата промяна в производството. Право на присъединяване имат всички предприятия, които създават артикули за извънредно ползване на територията на България.

Основен уредник е Шнайдер Електрик България, който обезпечава огромната премия. Инициативата се реализира в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с присъединяване на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл. Партньорите към този момент излъчиха членове на журито и ще подкрепят процеса на консултиране на участниците. Отличените две предприятия ще получат гратис лицензи за три цифрови приложения на Шнайдер, както и цялостната интеграция на плана. Награди се обезпечават и от Коника Минолта.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР