Светлана Гущерова си живее като истинска принцеса. Милионерската съпруга и

...
Светлана Гущерова си живее като истинска принцеса. Милионерската съпруга и
Коментари Харесай

Трима мъже слугуват на Гущерова

Светлана Гущерова си живее като същинска принцеса. Милионерската брачна половинка и майка на две деца щади маникюра си от всякаква домакинска работа, разбра се от последните й сторита. Бившата плеймейтка и сегашна бизнес дама е поверила отговорнотта за чистотата и реда в фамилната резиденция на професионална компания за разчистване. Изглежда, че чистачите не са били наети еднократно, защото в продължение на десетина дни Гущерова от време на време документираше по какъв начин трима мъже лъскат дома й.



На едно от сторитата служителят на почистващата компания прахосмукира бял мокет във към момента необзаведена стая, която пък породи асоциации дали това не е помещението, което семейство Гущерови стяга за идващия си правоприемник. Откакто Светлана роди наследник на брачна половинка си Християн, не стопира да повтаря в редките си медийни изяви, че с предприемача не считат да завършват до тук.



На друго стори пък се вижда по какъв начин чистачът полира мраморната площадка пред входа на къщата, а негов сътрудник се е заел с почистването на прахта под входната врата. "Родих " се с тези момчета - моите правилни и скъпи помощници, след които цялата ни къща свети ", разяснява армията си от чистачи Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР