С лед повече от 10 години чакане един от най-обичаните

...
С лед повече от 10 години чакане един от най-обичаните
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон: Черната вдовица беше твърде сексуализирана

С лед повече от 10 години очакване един от най-обичаните персонажи от вселената на Marvel – Наташа Романоф, най-сетне получи независим филм.

„ Черната вдовица “ споделя трагичната и прочувствена история на Наташа и нейния път от рисков наемен палач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) до сътрудник на ЩИТ и значима част от Отмъстителите.
 Кадър от Черната вдовица
„ Тя доста се разви през годините – към този момент е доста повече от „ парче месо “, споделя за героинята си Скарлет Йохансон.

„ Връщайки се обратно към „ Железния човек 2 “, филмът беше страховит и доста занимателен, само че Черната вдовица беше толкоз сексуализирана – безусловно като че ли е парче месо “, споделя в изявление за актрисата.

„ Дори Тони (героят на Робърт Дауни-джуниър във филмите на Marvel) приказва за нея като че ли е парче месо, като в един миг се обръща към нея с нещо от вида на „ Искам малко от това “, спомня си актрисата и прецизира, че тогава думите са прозвучали като комплимент, само че 10 години по-късно нещата са напълно разнообразни.

„ Днес до младите девойки стига доста по-позитивно обръщение – че могат да бъдат каквито си изискат и не са просто обект на половите мечти за мъжете “, споделя още Скарлет Йохансон.

"Наташа е състрадателна – нещо, което не знаехме в "Железният човек " или "Отмъстителите ". Виждали сме го за момент, а по-късно нейната състрадателност се развиваше във всеки идващ филм. Но тя е и практична, и импулсивна. Точно тези разнообразни нюанси в характера ѝ ме карат да я одобрявам “, споделя още Йохансон.

Действието в „ Черната вдовица “ се развива малко след събитията от „ Първият отмъстител: Войната на героите “, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в недружелюбност, в това число и Черната вдовица.

Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да работи свободно и сама да взима решения за ориста си, би трябвало да се изправи против демоните от мрачното си минало.
 Кадър от Черната вдовица
Тя ще би трябвало да потърси помощ от други сътрудници, измежду които са съветският еквивалент на Капитан Америка Червеният страж и Йелена Белова, която също е опитна Черна вдовица и е като нейна родна сестра.

Режисьор на „ Черната вдовица “ е Кейт Шортланд. Главните функции са поверени на Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и други
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска срещнала друга и си приказват: - Мила, защо мечтаеш? - Ами да срещна положителната самодива и тя да ме попита за какво… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТялото е намерено от сътрудници на умрелия малко преди 12 часаПриложението се е появило в телефоните на хора в американския щат МасачузетсСамо външното разузнаване изпратило до руското управление над 120 докладаРазликата сред двете водещи политически обединения към този момент е единствено 1,5%Извършителят е престъпно проявенОчакват се до 38-39 градуса на обособени места в странатаToyota е компанията, която намерено отстоява позицията си, че електрическите автомобили не са панацеята, която ще реши всички проблеми.Те оферират технологията да не се употребява на обществени местаБроят на дейните случаи в България понижава до 9 966 и е най-ниският от 15 октомври 2020 г.Причинени са вреди на над 100 къщи, има ранени, тук-там е прекратено електроподаванетоНаправени са му били разнообразни проучвания, като последното е било през вчерашния ден - скенер, а при слагане на масата в скенера, то е починалоСлед нещастието край Шабла дамата на починалия водач на МиГ 29 - майор Валентин Терзиев избра да се довери на екип на NOVA, с цел да опише своята версия за случилото се в нощта на 9 юниПрез февруари Би Би Си популяризира видеопослание, в което Латифа споделя, че е държана срещу волята ѝ в строго охранявана вила, което подтикна правозащитници от Организация на обединените нации да упорстват управляващите на ОАЕ да дават доказателства, че принцесата " е жива " и да я освободятКакво се трансформира?Какво оповестиха от Министерство на външните работи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР