Едно от доверените лица до принцеса Даяна си спомня за

...
Едно от доверените лица до принцеса Даяна си спомня за
Коментари Харесай

Разкриха с кого е бил последният телефонен разговор на Даяна преди катастрофата

Едно от доверените лица до принцеса Даяна си спомня за извънредно телефонно позвъняване през 1997 година от Париж. Ричард Кей, дълготраен кралски кореспондент и непосредствен другар на Лейди Ди, е последният човек, с който тя беседва директно преди да си отиде от този свят.

"Онази вечер приказвах с нея. Полицията сподели, че това е бил последният ѝ телефонен диалог. "

Кей споделя, че Даяна е звучала обнадеждена и на първо място желала да се върне назад на Острова, с цел да види момченцата си - 15-годишния Уилям и 12-годишния Хари. Освен това се подготвяла да стартира нова страница от живота си:

"Тя обезверено се опитваше да стартира начисто и да опита нещо ново, да бъде кралска персона по нов метод. "

Това, което самата тя, за жалост, в никакъв случай няма да разбере, е, че даже посмъртно продължава да трансформира визията за кралското семейство и въодушевява целия свят да се стреми към любовта и състраданието посредством гените, които предава на своите деца.
 Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна  Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна
Кей е един от многочислените другари и близки, които си спомнят за "Принцесата на народа " с наближаването на 1 юли, рождената дата на Даяна, на която щеше да навърши 60 години.

На този ден публично ще бъде открита нейна скулптура в двореца Кенсингтън. Очаква се синовете ѝ - принц Уилям и принц Хари, да се срещнат още веднъж за първи път след.

Очаквайте детайлности.
 Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното  Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на лечението и призраците от предишното
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР