Йогата е източник на сила за хората по време на

...
Йогата е източник на сила за хората по време на
Коментари Харесай

Индийският премиер залага на йогата в борбата с коронавируса - slava.bg

Йогата е източник на мощ за хората по време на пандемията от COVID-19, разгласи индийският министър председател Нарендра Моди, представен от ДПА.

Той направи виртуално послание във връзка Международния ден на йогата, който се отбелязва през днешния ден.

"Когато Ковид се появи, нито една страна не беше готова. В този интервал, обаче, йогата стана източник на вътрешна мощ. Тя ни оказва помощ за самодисциплина и вдъхва на хората религия, че могат да преборят вируса ", съобщи Моди.

Според него лекарите на първа линия в борбата с новия ковид в Индия трансформирали йогата в средство в битката със болестта. Местни специалисти пък препоръчвали йога извършения за дишане за подсилване на дихателната система.

От предавани по индийските малките екрани фрагменти излиза наяве, че и министрите от държавното управление на Нарендра Моди, паравоенните и спецчастите от армията всеобщо практикуват йога.

Организация на обединените нации разгласи 21 юни за Международен ден на йогата през 2015 година и от този момент всяка година се отбелязва с огромни събития по целия свят.

Лекари от щата Махаращра оповестиха, че са открили 20 случая на нов вид на ковид, съобщи Асошиейтед прес. Той е наименуван Делта плюс. Масово публикуваният сега индийски вид на болестта се назовава Делта.

Новият вид на вируса Делта плюс се отличава с съществуването на разновидност K417N на шиповидния протеин, която може да понижи интензивността на антителата при преболедувалите от COVID-19 и имунизираните....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР