За какво мечтаете, когато затворите очи и можете да отидете

...
За какво мечтаете, когато затворите очи и можете да отидете
Коментари Харесай

Искаш ли да сбъднеш мечтата си

За какво мечтаете, когато пандизите очи и можете да отидете на всички места, да имате всичко и се поглезите както заслужавате? Някои от нас копнеят за екзотични пътувания и пътешествия до непознати дестинации. Други жадуват за първокласна отмора с шезлонги, коктейли, безкрайни златисти плажове и тюркоазено море. Трети желаят мотопед за града или косачка-робот за двора на вилата. А четвърти желаят да подарят скъпо благополучие на някого, който обичат и на който държат.

Мечтите имат разнообразни форми, цветове, даже страсти, само че всички те получават компактност, единствено когато са сбъднати. Няма нищо по-удовлетворяващо от фантазия, трансформирала се в действителност, тъй като отваря пространство за нова – още по-красива и смела. Всички сме мечтатели, само че същински щастливи са тези, които съумяват да материализират фантазиите си. Това не е толкоз мъчно, колкото наподобява. Планиране, организация и поддръжка в точното време са в основата на една сбъдната фантазия.

 a iStock/Getty Images

Планирайте мъдро! Проверете всички благоприятни условия и предложения, не правете взаимни отстъпки нито с качеството, нито с прекарването, само че и не се подвеждайте по лъскавата опаковка - тя не отразява същността. Само по този начин ще преживеете точно своята фантазия, а не нечия непозната, натрапена, непълна или прекомерно претрупана.

Организирайте се добре! Това значи да не отлагате. За сбъдването на всяка фантазия има точното време. Не прибързвайте или не се бавете прекомерно. Отложените фантазии не носят насладата, която чакаме.

Намерете сътрудник, който да ви помогне с финансовата част, тъй като в последна сметка сбъдването на доста фантазии опира до пари. Магазинът за пари Money + има създадени разнообразни кредитни артикули, които са съобразени с потребностите на всеки клиент. Кредитът Money+ Goods е основан точно да сбъдва фантазии, били те дребни или огромни, смели или екзотични.

 а Money+ Goods

С потребителския заем можете да си купите по-големи и скъпи артикули като техника за дома или вилата, обзавеждане, самолетни билети и почивка в мечтания курорт. С него можете да си позволите съвършения подарък за обичания, който би донесъл повече романтика и усмивки във връзката ви.

Заемът има редица преимущества, сред които разсрочено погасяване на равни месечни вноски по скица, комфортна за всеки, в рамките от 4 месеца до 6 години. Размерът му варира от 600 лева до 5000 лева, а методът на асимилиране е еднократно и не се желае да плащате спомагателни такси и комисионни. От вас се изисква единствено убеденост, че сте подготвени да последвате зова на желанията си и да се насладите на всеки момент, вкусвайки несравнимото благополучие oт фантазията, трансформирала се в действителност.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР