Боян Крумов, който е с над 25 годишен опит в

...
Боян Крумов, който е с над 25 годишен опит в
Коментари Харесай

Висш граничен полицай е водач на листата на ПП МИР в Търговище

Боян Крумов, който е с над 25 годишен опит в структурите на " Гранични войски " и " Гранична полиция ", е лидер на листата на Политическа партия МИР в Търговище за идните парламентарни избори.
" Симпатизирам на Политическа партия МИР, откогато се появи в политическото пространство. Моите визии изцяло съответстват с тези на партията. Причината да се кандидатирам за депутат е, че желая по-добро бъдеще за хората в нашата страна и най-много за младите жители, за които би трябвало да създадем условия да се задържат в България, а не да бягат в чужбина ", съобщи Боян Крумов.

Той е роден в град Трън. Там е приключил Единното приблизително политехническо учебно заведение " Гео Милев ". Завършил е Национален боен университет " Васил Левски " във Велико Търново, а по-късно и Военна Академия " Г. С. Раковски " в София. Боян Крумов стартира своята работа като заместител на граничната застава в Кюстендил. След това е назначен за заместник-комендант на Граничната комендатура в Симитли. Командир е на Учебен център по подготовка на кадровия състав на граничните войски в Драгоман, а по-късно е назначен и за Главен контрольор в дирекция " Гранична полиция по защита на морска и речна граница " в Централно ръководство на " Гранична полиция " - София. В момента работи в частния бранш и се е специализирал по създаване на електросистеми.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР