Едно от нещата, които се чакаха през миналия сезон, беше

...
Едно от нещата, които се чакаха през миналия сезон, беше
Коментари Харесай

Мартин Камбуров с шанс да стане №1 и по мачове в българския елит

Едно от нещата, които се чакаха през предишния сезон, беше Мартин Камбуров да задмине Петър Жеков във безконечната голмайсторска листа на efbet Лига. Новият връх към момента не е реалност. Краят на шампионата 2020/21 завари Камбуров на кота 251. Или другояче казано - с две попадения по-малко от лидера Петър Жеков, написа " Мач Телеграф ".

Дори и Камбуров да не остане в Берое и през новия сезон, мъчно е да се повярва, че няма да се откри клуб в елита, който да го вземе най-малко за идващите 6 месеца. Колкото и да не му върви, даже и единствено дузпите да бие в новия си тим, би трябвало да вкара въпросните 3 гола, които го разделят от върха. И в случай че е здрав, несъмнено.

Нападателят от Свиленград обаче към този момент е близо и до върховото достижение по брой мачове в елитната ни дивизия, написа " Мач Телеграф ". Там рекордьор на върха от края на 2019 година е Георги Илиев. Шампионът с Локо (Пд) и ЦСКА приключи кариерата си с 461 мача. В момента тогавашният му съотборник с черно-белия екип - Мартин Камбуров, е с 442 дуела. Засега това му отрежда пето място във безконечната ранглиста. След Илиев се подреждат Марин Бакалов с 454, а 3-4 място разделят Динко Дерменджиев и Видин Апостолов с по 447 участия.

Така аритметиката демонстрира, че в случай че през идващия сезон Мартин Камбуров добави в персоналната си статистика 20 мача и вкара 3 гола, ще се качи на върха и по двата индикатора.
 Орязват бюджета на Берое с 40%?
Орязват бюджета на Берое с 40%?

Заралии обаче не престават работата по селекцията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР