Селекционерът на Русия Станислав Черчесов направи любопитно изказване след тежката

...
Селекционерът на Русия Станислав Черчесов направи любопитно изказване след тежката
Коментари Харесай

Черчесов след 1:4: Имахме план за мача, който донякъде сработи

Селекционерът на Русия Станислав Черчесов направи любопитно изявление след тежката загуба от Дания с 1:4, довела до отпадането на отбора от Евро 2020. Бившият вратар показа, че е удовлетворен от игра на своя тим, който с всеки идващ мач на шампионата се е представял по-добре.

" Имахме проект за мача, който ненапълно сработи. Все отново, би трябвало да изгледам запис на дуела. Но като качество на играта и подготвеност това беше най-силният ни мач.

Знаехме, че ще ни е доста мъчно да се противопоставим на Белгия. Наивно беше да желаеме тогава да сме в оптималната си форма. Целта беше да навлизаме в темп от мач на мач, което се и получи. Но в самите срещи има обособени епизоди, които оказват въздействие на резултата. Ние пропуснахме две чисти положения, а датчаните осъществиха възможностите си. Трябва деликатно да проучваме случилото се и да вземем верните решения. Феновете би трябвало да знаят, че и на нас ни е мъчително. Всеки, който обича тима, страда, само че сме длъжни бързо да се съвземем ", добави Черчесов.
 Дания победи Русия с 4:1 в мач от група В на Евро 2020
Ново знамение на " Паркен "! Дания разруши Русия и се класира за осминафиналите на Евро 2020

Сборная завърши безславно присъединяване си на континенталния конгрес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР