Отборите на Хърватия и Шотландия се изправят един срещу друг

...
Отборите на Хърватия и Шотландия се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Хърватия и Шотландия с опит за финален спринт към осминафиналите

Отборите на Хърватия и Шотландия се изправят един против различен в дуел от последния кръг в група D на Евро 2020. Макар и алегорични посетители, " гайдарите " ще имат поддръжката на своите почитатели, защото значимият мач ще се организира на " Хемпдън Парк " в Глазгоу в 22:00 часа.

И двата отбора са в нежелано състояние и дуелът е техен късмет да се борят за класиране на 1/8-финалите на шампионата. Победа на един от двата отбора ще даде актив от 4 точки, който би бил задоволителен за излизане от групата, даже от третата позиция. Равенството обаче би се оказало самоубийствено за двата отбора.
 Англия приема Чехия в мач от група D на Евро 2020
Англия ще би трябвало да се потвърди против коравите чехи

Селекцията на Саутгейт се нуждае от победа, с цел да приключи под №1

Интересното е, че Хърватия няма нито една победа в последните шест дуела с Шотландия, което прави днешната среща още по-вълнуваща.



Златко Далич може да разчита на всичко най-хубаво преди мача. Очаква се изненада в лагера на балканците, като в игра може да се появи младокът Лука Иванушец. Снощи в медиите пък излезе информация, че селекционерът на хърватите е пред контракт с турския гранд Фенербахче.
 Белгия победи Финландия с 2:0 на Евро 2020
Белгия не елементарни на Финландия и към този момент е 3 от 3 на Европейското

Отличници

За Шотландия навън е Били Гилмор, който се болести с ковид в деня преди мача. В офанзива ще се разчита на Че Адамс, а по-младите си сътрудници ще би трябвало да поведат тарторите на островитяните Анди Робъртсън и Скот Мактомини.

Главен арбитър на срещата е реферът от Аржентина - Фернандо Рапалини. Той ще управлява мачове от шампионата по особено съглашение на УЕФА с КОНМЕБОЛ.
 Дания победи Русия с 4:1 в мач от група В на Евро 2020
Ново знамение на " Паркен "! Дания разруши Русия и се класира за осминафиналите на Евро 2020

Сборная завърши безславно присъединяване си на континенталния конгрес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР