Едно послание за Международния ден на йога По случай Международния

...
Едно послание за Международния ден на йога По случай Международния
Коментари Харесай

Видео с Йога от последната експедиция на Атанас Скатов

Едно обръщение за Международния ден на йога

По случай Международния ден на йога, който се отбелязва на 21 юни, близки на починалия под връх К2 на 05.02.2021г., български планинар Атанас Скатов, както и „ Шри Чинмой Център “ - България и Индийското посолство в Р. България, са подготвили изненада за всички фенове на дихателните практики, йогата и медитацията с едно видео от последната му експедиция.

Във видеото Атанас Скатов води спонтанна йога процедура и медитация с другари на 5000 метра надморска височина в базовия лагер на К2, призовавайки и искайки позволение от връх Чогори да бъдат позволени до него. За страдание броени дни по-късно, както той, по този начин и други участници във видеото, а точно Серджи Минготе (Испания) и Хуан Пабло Мор (Чили) губят живота си, само че оставят мощен спомен за несломима воля, възторг и увереност.

Част от формулата за благополучие на Наско бяха дейния контакт с природата и йога практиките, които мечтаеше да показа с повече хора. Той несъмнено един от будителите на нашето време, кадърен да ни изтръгне от съня на инертното всекидневие посредством своя ярък образец. Не единствено поради многото физически бариери, които е преодолял като височинен планинар, само че най-много поради философията на неговия порив към върхове, които са освен географски.

Интернет премиерата на видеото ще бъде в 15:00 часа през днешния ден в YouTube.

Линк към филмов откъс:

Линк към видео:

За повече информация:

Виолета Ангелова

0895794971
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР