Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Истината за тайната сватба на Поли Генова и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Любовно писмо



Живата легенда Даяна Рос се завръща с нов албум, записан по време на изолацията. “Thank You” идва с красноречива признателност към почитателите, която чуваме във водещия сингъл, съпроводен от видео фрагменти на зашеметяващата изпълнителка през годините . Предстоящата през септември музикална сбирка е първата от 15 години насам в дискографията на 77-годишната певица.

Нов късмет



Време за нова музикална глава идва и при Джеси Джей , която последно слушахме с албумите ѝ “R.O.S.E” и “This Christmas Day” от 2018 година Новият сингъл на британката се споделя “I Want Love” и носи заряда на диско химните от 70-те години . Освен че демонстрира мощните вокали на британката, парчето е с капацитета за летен шлагер за всички тези, които не се отхвърлят елементарно от възприятията си .

Приказка за двама



На сантиментална вълна е и Поли Генова , която споделя персоналната си любовна история в “No More” . Диско-фънк парчето получи клип, в който пред камера дебютира Джоузеф , сътрудникът на певицата и татко на детето ѝ. Напук на усещането, че двамата са се оженили , което ни даде оповестеният по-рано кадър с надпис “Just Married” („ Младоженци “), от ПР екипа на звездата споделят, че Поли и половинката ѝ в действителност не са сключили брак. Кадърът се оказва част от красивото видео, режисирано от Павлин Иванов - Bashmotion , където виждаме двойката да споделя идилични летни моменти измежду българската природа.

КИНО

По пътя на смяната



Марк Уолбърг , който пее Лейди Гага, може да звучи като начало на филмов откъс за комедия, само че „ Джо Бел “ в действителност е филм за мъж, търсещ метод да изкупи виновността, която усеща към сина си . Сюжетът е въодушевен от историята на Джейдин Бел - младеж с хомосексуална ориентировка, който се самоубива поради тормоз в учебно заведение . За да популяризира информация по отношение на следствията, татко му Джо подхваща пътешестване из страната, което го кара да опознае и друга част от себе си.

Шоуто би трябвало да продължи



Трейлърът за втори сезон на „ Сутрешен блок “ продължава там, където ни остави финалът на първи сезон. След като героините на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун направиха разобличаване за политиката в малкия екран, то трансформира живота и на двете. Докато ветеранът Алекс Леви доброволна напуща работата си като водещ, Брадли Джаксън продължава с нов сътрудник , само че спорните връзки сред двете не престават. Сред новите попълнения тук е Джулиана Маргулис като публицист, пред който Алекс ще се довери да опише историята към своето отдръпване. Каква е тя, ще узнаем през септември по Apple TV+.

Сам против света



Най-новата роля на Никълъс Кейдж наподобява като една от най-странните му до момента. Героят му в “Pig” е ловджия , който живее измежду дивата природа на Орегон. Когато прасето му, на което той разчита за издръжка и компания, бива отвлечено , Роб се връща в Портланд, само че вместо да срещне съчувствие, осъзнава още по-добре за какво е избрал отшелническия живот. Драматичният трилър припомня на „ Джон Уик “, само че в уестърн вид, и излиза през юли.

ОЩЕ

Кралски празник



Церемонията по честването на рождения ден на кралицата продължи час и половина, само че от BBC ни държат в течение с по-важните моменти от събитието в 11-минутно видео . Военният церемониал в чест на монарха се състоя пред двореца Уиндзор , като поради ограниченията по отношение на ковид за втора поредна година отсъстваше аудитория. На 95 и единствено две месеца след загубата на брачна половинка си Елизабет Втора въпреки всичко носеше усмивката си , доказателство за силата на дълга.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР