Няма да срещна друг мъж, който да мe обича така,

...
Няма да срещна друг мъж, който да мe обича така,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с разтърсващи откровения: Исках да се самоубия, когато мама умираше

„ Няма да срещна различен мъж, който да мe обича по този начин, както ме обича Иван Ласкин ". Това е едно от изреченията в разтърсващия монолог на Александра Сърчаджиева в най-новата й пиеса „ На живо ", чиято премиера бе през миналата седмица в София.

Актрисата споделя целия си живот пред фена благодарение на колежката си - изключителната Радена Вълканова, която играе телевизионна журналистка. Тя обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, до момента в който диалогът сред двете не се трансформира в дълбока и прочувствена изповед. Сърчаджиева споделя по какъв начин майка й Пепа Николова й умира, до момента в който лекарят пред стаята й дъвче баница, а тя желае да се хвърли отвисоко, тъй като едвам на 22 години е заrубила най-важния си човек.

Навлиза надълбоко в връзките с татко си – Йосиф Сърчаджиев , който 11 години изживява бурна обич с Пепа, само че след това се връща при брачната половинка си. Въпреки че е дал името си на Александра, той взема решение да си го вземе назад и стартира гръмък развой, който всички актьори в София наблюдават. Стоянка Мутафова, която е близка другарка на Пепа и двете разделят една гардеробна, даже е изгонена от правосъдната зала поради „ непочтено държание ".

Сьрчаджиева , която въпреки всичко резервира името след решението на съда, се връща в най-романтичните мигове от предишното си, когато стартира любовта й с Иван Ласкин . Той й се изяснява в обич ненадейно, тя го отрязва и той взема решение да се самоубие. Алекс не скрива пред публиката и кошмара от последните му дни на тази земя, когато той си отива в болница.

„ Всичко стартира на 17 септември. Получи страшни болки и го закарах в болница, беше доста зле. Имаше скъсване на вътрешните меки тъкани и беше изгубил над два литра кръв. Не знаеха за какво. Казаха: 40 дни на легло. Имаше и начален етап на цироза. Иван беше безапелационен: Искам да пребивавам, каквото кажете, това ще върша. Много го болеше. Но не можеше да взема болкоуспокояващи поради черния дроб ", показа Алекс.

И различен път Сърчаджиева е признавала, че обичаният й страда от цироза, само че постоянно гневно е отричала тя да се дължи на злоупотребата с алкохол. Преди да си отиде, тя съумява да открадне една минута време с него уединено навръх 30 декември и го целува по ръката, тъй като целият е оплетен в системи. Целувката е на знаково място на ръката си Ласкин - има татуировка на имената на двете му дъщери и Алекс, написа „ България Днес “.

След шест дни той умира. Сърчаджиева разкрива изцяло пред публиката бурите на живота си, само че популярност богу, в нощта на премиерата в София не валя за малко и пиесата бе изиграна навън в парка на военна академия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР