Двойката с щурите снимки и винаги добрия хумор – Шон

...
Двойката с щурите снимки и винаги добрия хумор – Шон
Коментари Харесай

Гаджето на Нина Добрев й отвори ресторант за годишнината им

Двойката с щурите фотоси и постоянно положителния комизъм – Шон Уайт и Нина Добрев, започнаха връзката си преди година половина, при започване на 2020-та, разбра HotArena.

След като прекараха съвсем цялото време на карантината дружно, връзките им бързо са се разраснали и спортистът е желал да направи нещо особено за първата им годишнина дружно.

“Исках да пресъздам първата ни среща, само че всичко беше затворено. За благополучие, съумях да убедя притежателя на мястото да отвори единствено за нас. Беше доста занимателно да разполагаме с цялото място ”, показа Шон пред Us Weekly.

В изявлението си той споделя, че срещите им постоянно е трябвало да бъдат най-малко малко изобретателни поради затруднените условия.

“Ходихме на автокино, правихме доста простички неща. Моят спорт е сноубордингът и тъй като това се случва на открито можехме да вървим в планините и да се дистанцираме от всичко. Успяхме да създадем повече такива пътувания в сравнение с чаках ”, разкри още Уайт.

Преди връзката си с Шон Нина бе обвързана със сценариста Грант Мелън до ноември 2020г.. 33-годишният троент първенец пък преди е бил привързан с певицата Сара Бартел, с която е бил във връзка в продължение на пет години, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР