Не съм се омъжила! Дори майка ми, родителите ми останаха

...
Не съм се омъжила! Дори майка ми, родителите ми останаха
Коментари Харесай

Поли Генова: Не съм се омъжила! Дори майка ми се изненада

„ Не съм се омъжила! Дори майка ми, родителите ми останаха сюрпризирани от това, което се случи. Е, въпреки всичко се надявам един ден Джоузеф да ми предложи брак. “ Това показа. сензационно пред Бг Радио Поли Генова, където бе специфичен посетител във връзка концерта си в края на месеца в Пловдив

Снимах Джоузеф в к липа към парчето си, което демонстрира любовната история сред нас. Но не сме подписали, към момента не “, засмя се хитовата певица. Само преди седмица Генова пусна в инстаграм фотография, на която е запечатала по какъв начин двамата с мъжа й театралничат пред джип с надпис: „ Младоженци “. Фотосът изненада всички, които побързаха да я омъжат скрито и по дънки. Тъй като и двамата с мъжа й са съперници на брака, това решение да узаконят сватбен съюз сюрпризирало и най-близките.

„ Но клипът стана доста прекрасен и аз съм удовлетворена “, хвали се Поли. Самата тя счита, че в случай че се стигне до брак, надали ще се появи по дънки, в случай, че е огромен почитател на стилните дрешки и даже самата тя е била лице на международна марка.

Съдбата срещнала певицата с бъдещия й обичан преди 5 година Джоузеф работел като управител в компания за осветителни и озвучителни тела. Фирмата, в която холандецът се трудил, имала офиси на пет континента. От няколко години продуктите й се разпространявали и у нас. Най-често се употребявали по турнета и концерти. Именно по този начин Попи се срещнала с Джаузеф на Евровизия през 2016 r. в Швеция. Любовта им била от пръв взор, само че едвам година по-късно връзката им станала сериозна, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР