Няма да има ВИП Брадьр“ тази година. Как да има

...
Няма да има ВИП Брадьр“ тази година. Как да има
Коментари Харесай

Нова тв потвърди: Няма да има „ВИП Брадър“!

Няма да има „ ВИП Брадьр “ тази година. „ Как да има „ ВИП брат “, като има „ Игри на волята “, само че въпреки всичко питайте Нова телевизия “, показа дългогодишният продуцент на сполучливото риалити шоу Нико Тупарев. От малкия екран майка на шоуто също потвърдиха, че към този момент се снима спортното предаване и не плануват нова скица.

„ Официално сме съобщили какво ще излъчваме наесен като развлекателно шоу и промени в програмата ни за в този момент няма “, обясниха от Нова тв. От няколко месеца плъзнаха слуховете, че се задавал най-силният сезон на „ ВИП Брадър “, и към този момент се спрягаха участниците за него. Според звездния каст в предаването трябвало да влязат щерката на Гала - Мари Будева, бъдещата й свекърва Деляна Маринова-Джуджи, Рафи, фолкпевицата Ария, Соня Немска, Дара Екимова и Гери Никол. Засега обаче публично удостоверение, че всички те са получили покана за присъединяване в шоуто, няма.

„ Ако има подобен сезон на „ ВИП Брадър “, евентуално ще е следващата година напролет “, считат близки до Нова тв.

Припомняме, че първият сезон на „ Биг Брадър “ се излъчва в България през 2004 година, когато победител става Здравко Василев. Сред други емблематични спечелили са попфолк артистът Константин, Златка Димитрова, Тото, Атанас Колев и така нататък Последното издание се излъчва през 2018 година и това беше краят на „ BИП Брадър “, най-малко до момента, написа „ България Днес “.

Новият сезон на шоуто, в случай че се излъчи следващата година, ще бъде 23-ти в историята на риалитито в България. Пет от излъчените до момента сезони са общоприети „ Биг Брадър “, шест са от вида „ Ол старс ” с разнообразни риалити звезди, 10 са вид „ ВИП Брадър “ с известни персони, един е за фамилии. Водещ на всички сезони досега е бил Ники Кънчев.

Ако „ ВИП брат “ има напролет, то той ще е в отговор на завръщането на „ Сървайвър “ по Би Ти Ви, както и риалити шоуто им „ Ергенът “, което най-вероятно също ще тръгне следващата година. Големият брат обаче към този момент е единственото шоу, предавано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на сървайвърите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР