Херцогът на Кеймбридж, който празнува своя 39-и рожден ден днес,

...
Херцогът на Кеймбридж, който празнува своя 39-и рожден ден днес,
Коментари Харесай

Принц Уилям чества Деня на бащата по много специален начин

Херцогът на Кеймбридж, който чества своя 39-и рожден ден през днешния ден, прекара Деня на бащата със сина си принц Джордж и щерка си принцеса Шарлот. Тримата дружно дадоха старт на полумаратон в имението на кралица Елизабет - Сандингам.

Триото отброи началото на надпреварата и също по този начин приветства всички участващи. Уилям също е видян да се държи за ръце с Джордж и Шарлот, до момента в който си проправят път към сцената. От деня на надпреварата липсваха брачната половинка на Уилям - Кейт Мидълтън, както и най-малкото им дете, принц Луи, на 3 години.

В чест на празника Уилям и Кейт също отдадоха специфична респект с обява в обществените мрежи. На нея се вижда табло, на което написа „ Честит ден на бащата “, дружно с невиждана до момента фотография на Уилям и децата му, както и фотоси на татко му принц Чарлз и бащата на Кейт - Майкъл Мидълтън. Сантименталният колаж включва и фотография на починалия дядо на Уилям - принц Филип.

Днес принц Уилям навършва 39 години и още не е потвърденo по какъв начин ще отпразнува рождения си ден, само че е евентуално да го прекара със брачната половинка си и трите си деца. Кралският специалист Кейт Никъл счита, че херцогинята на Кеймбридж евентуално ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че принц Уилям се усеща оценен и обичан на рождения си ден. Особено след сложната минала година за него и кралското семейство.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР