Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев е

...
Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев е
Коментари Харесай

Юксел Кадриев на море с колежка

Водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев е почитател на летните отпуски и събирането на загар по плажовете. Юки не пропуща да подразни сътрудниците си в малкия екран когато всяка есен се завръща със забележителен тен. Колежката му Виктория Петрова постоянно е в контрастност с порцелановата си кожа, само че това ще се промени, тъй като двамата водещи отиват дружно на море.

Тази година екранният тандем решил да отпраши към гръцките плажове дружно с половинките си. Кадриев се похвалил в нюзрума, че ще летува в компанията на някогашния състезателен министър Красен Кралев и колежката си Виктория Петрова. Според слуховете, които циркулират в малкия екран, новинарят се разделил с гръцката си възлюбена Мария.



Виктория го срещнала с нейна близка другарка, с която Юксел си допаднал от раз и неотдавна били двойка. През последните 2 години Кадриев предпочиташе да отмаря на плажовете на южната ни съседка, а Виктория Петрова и Крсен Кралев нямали нищо срещу да събират загар на някой от най-хубавите гръцки острови. След ваканцията им Юксел щял да изкара още една къса отмора в родното си Оряхово. Всяко лято той отскача до крайдунавското градче.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР