Раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес разби както нашите,

...
Раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес разби както нашите,
Коментари Харесай

Има ли надежда за Джей Ло и Алекс Родригес

Раздялата на Джей Ло и Алекс Родригес разруши както нашите, по този начин и техните фантазии да забележим блестящата им женитба. Но всяко зло за положително, споделят хората. А в тази ситуация положителното е, че двамата откриха разтуха в някогашни половинки.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и видеото с първата снимана целувка, след обновяване на връзката им
Джей Ло и Бен Афлек - хванати в миг на деликатност

Видеото със буйната им целувка обиколи медиите

Със сигурност обаче почитателите на двойката се чудят дали всичко въпреки всичко не е моментна рецесия , която ще отшуми и някой ден ще ги забележим още веднъж дружно. Е, някогашният безйболист има своето мнение по въпроса.

Първоначално Родригес е направил всичко по силите си и е таил вяра, че с Лопес ще се съберат още веднъж. Но фантазиите му за щастливо взаимно бъдеще бързо са се изпарили и той е останал същински сюрпризиран какъв брой бързо тя е траяла напред и го е не запомнила.
 Снимка 535739

Това го е убедило, че двамата едва ли в миналото още веднъж ще се съберат и към този момент се е примирил с обстоятелството, че са поставили точка на връзките си , които бяха толкоз обещаващи, споделя непосредствен на Алекс пред ET.
 Алекс Родригес, Синтия Скъртис и общите фотоси на някогашните съпрузи след раздялата на бейзболиста с Дженифър Лопес
И Алекс Родригес се събра с някогашната

Случайност или не напълно

Все отново, Лопес и Родригес не са прекратили всевъзможни контакти и имат желание да си останат близки другари, както и бизнес сътрудници. А Алекс желае просто тя да е щастлива и щом това не се получава с него, значи ще му се наложи да я гледа в прегръдките на различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР