Стартираха разпоредените от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров специализирани

...
Стартираха разпоредените от министъра
на транспорта, информационните
технологии и съобщенията Георги Тодоров
специализирани
Коментари Харесай

Стартираха разпоредените от министър Георги Тодоров проверки за нерегламентиран превоз на пътници

Стартираха разпоредените от министъра на превоза, информационните технологии и известията Георги Тодоров специализирани инспекции за нерегламентиран транспорт на пасажери в районите на летищата и граничните пунктове.

Служители на ИА „ Автомобилна администрация “ и Групово дело „ Гранична полиция “ проведоха взаимни инспекции за нерегламентиран транспорт на пасажери на ГКПП „ Калотина “. Проверени са общо 4 микробуса пренасящи пасажери.

При инспекцията на един от микробусите 8+1 места е открито, че се извършва нерегламентиран транспорт на 8 пасажера за държава от Западна Европа. Пред служители на Гранична полиция пътниците са удостоверили, че са заплатили за пътуването. Превозното средство е спряно от придвижване, като са свалени регистрационните табели и е отнето свидетелството за ръководство на лидера. Предстои да бъде известена съответната прокуратура, защото има данни за извършено закононарушение по член 234г от Наказателен кодекс.

*Източник: www.government.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР