Подобреният почистващ робот VIOMI SE Upgraded Version идва с обновена

...
Подобреният почистващ робот VIOMI SE Upgraded Version идва с обновена
Коментари Харесай

Xiaomi VIOMI SE Upgraded – най-изгодният почистващ робот


Подобреният почистващ робот VIOMI SE Upgraded Version идва с актуализирана LDS система за навигация

VIOMI, водещият производител на смарт устройства за дома, част от екосистемата на Xiaomi, пуска на пазара усъвършенстван модел на един от най-успешните си артикули – роботизираната прахосмукачка VIOMI SE, от която са продадени 200 000 броя по целия свят.

Новият модел  идва на цена под $270 в формалния магазин на марката в AliExpress и с благоприятни условия, които са присъщи на по-скъпите роботи за разчистване, предлагани на пазара.

Защо този модел се нарежда като най-изгодното предложение на пазара за роботизирани прахосмукачки? Има няколко учредения за това. На първо място, VIOMI SE Upgraded Version идва с отлична система за мокро разчистване Y-Mopping 2.0 , която конкурира по-скъпите със $100 роботи!

VIOMI SE Upgraded Version може да извършва гласови команди от Alexa

Второ, това 2-в-1 апарат за мокро и изсъхнало разчистване , който включва електрически контейнер за вода с размер 200 мл и кутия за прахуляк 300 мл. Способен е да почисти на един „ пас ” пространства с повърхност до 220 кв. метра.  Роботът, оборудван с дълготрайна батерия Samsung с потенциал 3200 mAh (подобрена с 20% по отношение на SE), може да работи самостоятелно в продължение на 120 минути, а след презареждане възобновява почистването от мястото, на което е прекъснал.

Японският безчетков мотор Nidec обезпечава всмукателна мощ 2200Pa при 1500 об/мин. Нещо повече, силата на засмукване може да се управлява от приложението Xiaomi Mi Home или от гласовия помощник Alexa (поддръжката на Alexa, в допълнение към Гугъл Assistant, също е оригиналност по отношение на предходния SE модел).

Роботът може да почиства по авансово заложен график благодарение на мобилно приложение

Освен това VIOMI SE Upgraded Version се отличава с актуализирана LDS система за лазерна навигация , която прави бързо и тъкмо картографиране даже в комплицирана среда. Автоматично разпознава стаите и почиства точно, без да влиза и излиза неведнъж от същата стая, и в никакъв случай не се губи. Алгоритъм с изкуствен интелект начертава тъкмо маршрута и усъвършенства успеваемостта на разчистване с 30%, до момента в който вградените 12 набора от датчици оказват помощ на робота да избегне трудностите по пътя.

разрешава на своя притежател да възнамерява почистването за друго време и в разнообразни дни, като подържа 7 графика и 5 карти за етажи и стаи , което е изключително комфортно за многоетажни жилища. С помощта на мобилно приложение, можете да задавате неразрешени за разчистване зони, виртуални стени и виртуални бариери.

VIOMI SE Upgraded Version автоматизирано картографира жилището и съхранява 5 карти за разчистване

Не на последно място, VIOMI SE Upgraded Version е направена от висококачествени материали, има моден и грациозен дизайн, с бял цвят. Роботизираната прахосмукачка идва също по този начин с многоезикова поддръжка , което я прави лесна за потребление от консуматори по целия свят.

За кого е предопределен този образован апарат? Несъмнено, от неговите благоприятни условия могат да се възползват хората с домашни любимци, които непрекъснато отделят косми по пода и мебелите, както и фамилиите с дребни деца, където бъркотията е всекидневие. Друга категория евентуални клиенти са жителите на жилища с огромна повърхност или многоетажни къщи.

VIOMI SE Upgraded Version работи безшумно и заобикаля трудностите, с помощта на набор от датчици

Роботът е подобаващ за подарък на възрастни и хора с увреждания, а също и за всички, които желаят да обновят своята прахосмукачка до по-актуален модел, само че бюджетът не им стига за Roborock S5 max, 360 S7 или Xiaomi Mi Robot.

към този момент се предлага в формалния магазин на VIOMI в Aliexpress на „ флаш ” цена от $269,99 в интервала от 21 до 25 юни . Нови клиенти на магазина могат да разчитат на отстъпка от $3, а след потребление на спомагателен ваучър 618FAST6 за купувачите от Европа крайната цена пада до $259,85.

Поръчките стартират да се извършват от немски или полски хранилища в границите на 24 часа след заплащането, а купувачите ще получат продукта след 2-7 дни без в допълнение данъчно облагане. В допълнение, ще бъдат раздадени като подарък 360 броя кърпи за мокро разчистване или HEPA филтри на инцидентно определени купувачи в интервала 21-23 юни.

Брандът VIOMI разполага с местни европейски центрове за следпродажбено обслужване

се доставя с 5 години гаранция и следпродажбено обслужване от европейски центрове (в Германия и Полша), в това число онлайн услуги за бързи отговори, ремонт и подмяна на продукта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР