Флотирам, обяви Камелия в Шоуто на Николаос Цитиридис по Би

...
Флотирам, обяви Камелия в Шоуто на Николаос Цитиридис по Би
Коментари Харесай

Камелия релаксира във флотационна капсула за 10 000 долара

„ Флотирам ”, разгласи Камелия в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви в отговор на въпроса по какъв начин се оправя с умората. Певицата не посещава СПА център, защото си имала у дома. Откровението бе направено в края на предаването и изпълнителката не разкри детайлности за домашния си СПА комплекс, тъй като нямаше време. Запознатите обаче са наясно освен с преимуществата на този способ за релакс, а и с високата му цена.

Камелия не посочи какъв тъкмо вид оборудване за флотация употребява, само че в сектора се приказва че сигурно е с много екстри. И с по-малко да е, русокоската евентуално е пръснала над 10 бона за удоволствието да плава безтегловно. Най-евтиният вид е към 6000 $, само че Камелия надали е предпочела опростено и изчистено откъм екстри оборудване за флотация. В сектора гадаят, че някогашната пайнерка, която неотдавна показа дуета си с Александър Робов „ Искам да се напиеш ”, се е снабдила с флотационна капсула, която е шлагера измежду феновете на този способ за релаксация. Кратка информация в интернет демонстрира, че по-луксозните флотационни системи могат да са в порядъка сред 10 000 и 30 000 $.

Флотацията е терапия, набираща известност, поради изгодите й върху прочувственото и физическо здраве. Човек прекарва към час, а някои избират и повече, носейки се във водата в безтегловност, постигайки цялостна релаксация. За задачата водата се насища с епсом соли, посредством което се реализира положението на безтегловност, тялото се насища с минерали, а кожата и косата стават меки и нежни. Препоръчва се човек да се отдава на релакса в плуването в безтегловност гол, с цел да се реализира оптимален комфорт. Както се знае, Камелия няма проблем с голотата. Блондинката е известна с това, че не носи бански костюм и когато събира загар, тъй като не обича разликите.

С този способ на релаксация се цели още човек оптимално да се откъсне от всяка външна стимулация, в това число тон, гравитация и зрение, когато да вземем за пример капакът е затворен. Така се влиза в надълбоко умерено положение. Флотацията е основана като способ за сензорна депривация за битка със напрежението, депресивни положения и даже благоприятстване при сърдечно-съдови болести и реализиране на себепознание. Терапията оказва благотворно въздействие и при проблеми със съня, понижаване на тревогата, мигрени, подкрепя възобновяване на мускулите и понижава риска от спортни контузии, спомага за подсилване на имунитета, като с това не се изчерпват изгодите й. Смята се, че флотацията се употребява дейно и като метод човек да огледа по-дълбоко в себе си, да се преоткрие, да реализира вътрешен мир и духовни прозрения. Удоволствието коства към 100 лв. на час в профилираните СПА центрове, които оферират процедурата. Камелия се е изръсила много, с цел да плува в безтегловност у дома , само че пък може да го прави, когато и колкото желае.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР