Деси Слава бе една от главните звезди в музикалната програма

...
Деси Слава бе една от главните звезди в музикалната програма
Коментари Харесай

Деси Слава като клоун на София Прайд

Деси Слава бе една от основните звезди в музикалната стратегия на гей парада предишния уикенд в София. Чалага дивата зарадва публиката на събитието с шлагерите си, само че получи съществени рецензии поради външния си тип.

Мнозина от обичайните участници в „ София Прайд ” видя, че чаровната певица се бе пробвала да подражава на своята колежка Галена, която бе лице на гей парада предходната година. Напъните на Деси за автентичност обаче не се увенчаха с триумф, а по-скоро стана за смях. Пухкаваха русокоска бе избрала извънредно неуместно облекло за изявата си и приличаше на смешник с шарените си облекла. Отделно одеждите й не бяха подобаващи и за все по-закръглената й фигура, та гледката бе напълно комична.

Звездата на фолка е пяла гратис на „ София Прайд ”, научи „ Уикенд ”. Тя има и съответна причина да поддържа хомосексуалната общественост, защото човек от фамилията й е с такава ориентировка.

„ Винаги преглеждам хората като психика . Никога не ме е интересувало с каква полова ориентировка са или дали са от малцинство. Щастлива съм, че имам опцията да поддържа тази общественост на този специфичен ден за тях. Всеки човек има правото да се забавлява, да съществува и да покаже същността си. Когато един субект съобщи себе си, той е по-способен да се разгърне в живота и да бъде по-щастлив “ – съобщи преди изявата Деси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР